0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman bey çok teşekkür ederim, gerçektende hep hatırlanması gereken konulardan birisi, dünyadaykende ahiret yurdundaykende hep ziyaret edilmeli hayırdua edilmeli anne-babamız ve büyüklerimiz, bizim ailemizde de bu değerler çok önemlidir ama yavaş yavaş yitirildiğini görerek üzülüyorum...Tekrar teşekkürlerAyrıca Kemal Bey bu mesaja neden karşı çıkmamış anlamadım burası bir otomobil sitesi değilmi? Anne - Baba hakkını yada değerini anlatan yada genel sosyal mesajlar veren bir site değilki, sadece otomobillerden bahsetmemiz lazım lütfen!!!Fatih bey genel anlamda gördüğüm kadarıyla olaylara ve konulara islam çerçevesinden bakıyor ve bunu mesajlarında da vurguluyor bunda ne varki? Özellikle bu tarz mesajlardan rahatsız olanları ve yazanları imam-din öğretmeni gibi görenleri birtürlü anlayamıyorum, rahatsız olan - ağırına giden varsa açıkça söylesin arkadaşlar.Haklı tepkimi anlayışla ve objektifçe karşılayacağınızı düşünüyorum.Selam ve dua ileSaygılar...
Annem şu an burada değil, yurt dışında ablamın yanında. 2 hafta daha orada kalacak. Böyle bir psikolojideyken bu yazı çok duygulandırdı valla beni
Dağhanı çok özlüyorum, bu konularda çok duyarlıydı
Arkadaşlar konuyu uzaktan takib ediyorum böylesine duyarlı güzel bir konuyu bu tarz gereksiz bir tartışmaya taşınması beni üzdüVe ne kadar uzak kalmak istesemde yazmak istedimKemal bey burası aynen dediğiniz gibi toplumun herkesiminden insanların düşünceleri (her ne kadar farklı olsada) ve dostluklarını paylaştığı bir yer olduğunu hatırlatmak isterim.Türkcenin düzgün kullanıldığı niclerin olmadığını hatırlatıyorsunuz ama yaşınız 158 olarak gözüküyorZaten aktif üye sayımız çok fazla değil var olan aktif Fatih arkadaşımız gibi arkadaşlarında kırılarak yok olmasını istemeyizBilmem farkettinizmi o cevabından sonra başka bir şey de eklemeden uzaklaşmış Herkezi Dostluk adına Saygı ve Sevgiye Davet ediyorum.Lütfen Konuya kaldığımız yerden devam edelim
sendemi bürütüs....!
Aydın Bey bizde aynı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz ama Kemal Bey anlamamakta ve buna direnmekte ısrarcı sanırım, Fatih bey selamlaşma üzerine gayet normal bir konu açmış; o mesajda saçma sapan yerlere çekilmişti, zira bu mesajından sonra da kendisinin alınacağını düşünüyorum Aydın bey gibi...Selam ve dua ileSaygılar...
Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme.Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma !
...Ama görüyorumki her şey gibi forumun içeriğide şekil değiştiriyor, başta dil , sanırım arkasındanda konular.......