0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
torpido kolay çiziliyor gibi geldi üste bişi koymaya korkuyorum yumuşak olmasına rağmen biraz sıkıntılı artık ne olacak bilmiyorum kapıdan ses almadım alanları forumlarda duydum ama
Torpido ve direksiyon kısımları oldukça hassas,özellikle şu yaz günlerinde örtmeye çalışın ve yıkama yağlamaya gittiğinde ne olduğu belli olmayan kimyasal maddeleri sürdürmeyin,nemli bezle silmek yeter,direksiyonların soyulduğu ve izlerin torpido da kaldığını forumda yazıyorlar.
Benim sol ön camdan kıtırrr kıtırrrr gibisinden çok garip sürekli ve rahatsız edici bir ses geliyor.ahşabı içten kemiren kurtlar gibi kapı ötüp duruyor.döşeme ve stabilize yolda daha da artıyor..1000 km kontrolünde söylemiştim bakmayı unuttular heralde.çözümü nedir acaba,cam modülü değişir denmiş yukarıda..değişirse düzelirmi acaba?
toyota ailesine hoşgeldin. kışın soğukta çıtırtılar daha da artacak. göğüs bölgesini söküp izolasyon yapıyor servisler ama kaç kişi göğüsün tamamen sökülmesini ister ki?
Merhaba arkadaşlar.Yeni kasa Corolla sahipleri sizin aracınızda da temizlerken torpidoda çizik oluşma ve kapıdan ses gelme problemi var mı?
2017 Corolla sahibi olarak sizlere önerim Würth silikonlu sprey. Her Toyotacının bir gün tanışacağı ürün.
Torpido ve direksiyon kısımları oldukça hassas,özellikle şu yaz günlerinde örtmeye çalışın ve yıkama yağlamaya gittiğinizde ne olduğu belli olmayan kimyasal maddeleri sürdürmeyin,nemli bezle silmek yeter,direksiyonların soyulduğu ve izlerin torpido da kaldığını forumda yazıyorlar.
Merhaba, Corolla 2019 vision aracı 8 ay önce aldım. Aracın göğüs kısmını hassasiyetle ıslak mikrofiber bezle silmeme rağmen kalıcı çizikler oluştu. Ankara efe Toyota Yetkili servise başvurdum. Garanti uzmanı personel araçtaki rahatsız edici çiziklerin, müşteriden kaynaklandığını bu kısımları silmeden önce basınçlı hava tutmanız gerektiğini bunun garantiye girmeyeceğini, talep etmem halinde sisteme girecebileceğini sistemde bu kusurun tüm toyotalarda görünebileceğini, bu hususu arzederseniz toyota müşteri hizmetleriyle paylaşabileceğimi iletmesi üzerine; Müşteri hizmetlerini aradım sorunu anlattım bir gün sonra sonuç bildirdiler buradaki çiziklerin sizden kaynaklı olduğunu garanti kapsamına girmediğini bildirdiler. Bende bireysel olarak 1990 model toyota araçlarda göğsünde böyle bir sorun oluşmuyorken 8 aylık araçta olması normal mi diye sordum. yanıt yok.... çözüm de bulamadım... teşekkür ederim.
Forumda, sosyal ortamda çokça bahsedildi bu durum. Sıcak havadan kaynaklanan bir durum. Ben aracı aldığımdan beri hiç silmedim ve bu durumu bildiğimden hemen ön göğüs halısı aldım.