0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kamera için tek tek sigortaları kontak aç kapa yaparak ölçüm yaparak buldum ben. Yarın gündüz gözüyle bi bakıp bilgilendiririm o zaman. Diğer bir sorumda ampül çeşitleriydi. Led xenon h7 yada h11 olur mu aceba. Sökmeden önce bilgi toplayıp malzemeleri tamamlayarak sökmeyi istiyorumda
Evet farları bende led yapmak istiyorum metcekli galiba bizim arabalar. Karşıdakinin gözünü alacaksak yaptırtmayalım. Birde kayat sinyalli led kaş yapmayı düşünüyorum. Biri eski kadaya yapmış yutup da çok hoş olmuş
Selamlar evet kod 9012 fakat ben kayseride bulamadım. Aliexpress trn getirtsek yanlış almamak adına bakıp bir link atabilirmisiniz. Teşekkür ederim
MerhabaKısalar hır2 9012 ama uzun ampülün tipini öğrenebilir miyim? Bulamadım hiçbir yerde.
Arka sis ve geri lambaları ile stop lambaları led. Bagaj kapağındaki park ampulleri ve plaka aydınlatmalar T10.
Mutlu bey meraba sis lambaları,araç içi tavan ledleri tam olarak bizim araca uyumlu model bilgisi var mı sizde arıza ışığı yakmayanlardan. İlgine şimdiden teşekkür ederim.
Mutlu bey meraba sis lambaları,araç içi tavan ledleri tam olarak bizim araca uyumlu model bilgisi var mı sizde arıza ışığı yakmayanlardan. İlgine şimdiden teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Aralık 25, 2019, 09:51:05 Tavan ledi olarak philips xtreme vision t10 4000k önerilmiş. N11 de bununla ilgili çok çeşit var hangisini alacağıma karar veremiyorum. Park ampulu değil heralde bizimki dipsiz ampul mu olacak?
E210 corollanın uzun ampülleride HIR 9012 midir?
Uzunlarda ayrı bir ampül yok, tek ampül üzerinden yanıyor uzun kısa.