0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açık hava filtresi zarardan başka birşey değil sonuç olarak pis havayı ayırt etmeden motor içine çekiyor. Kaan kara gibi kutu ici kullanabilirsiniz veya pedal //www.youtube.com/watch?v=w_hJ6YWm9FI
pedal işi tamam commander aldım bugün benim amacım ses performans değil. Kaan bey görüp yanıtlarsanız sevinirim maf sesnsörünün takıldığı parçayı nerden aldınız ?
Video kaan beye ait değil onun kutu için KN filtre 500 tl gibi bir fiyata aldı sanırım video ise açık hava filtresi için bir örneklendirme
Anıl bu konuda ciddi olamazsın şaka yapıyorsun sanırım ? Kutu içi filtrenin üzerindeki pamuksu yapı ile aynı açık filtrenin yapısı. Aralarındaki tek fark biri her yerden istediği şekilde hava alıyor diğer eski kutunun kısıtladığı ve izin verdiği kadar hava çeker.ercüment kardeşim nerden temin ettin bunu acaba sanırım benim araca uyar5 yıldır bu kiti kullanıyorum en ufak problem yaşamadım. Her seferinde filtre borusunun içini kontrol ederim hep tertemizdir.
Anıl bu konuda ciddi olamazsın şaka yapıyorsun sanırım ? Kutu içi filtrenin üzerindeki pamuksu yapı ile aynı açık filtrenin yapısı. Aralarındaki tek fark biri her yerden istediği şekilde hava alıyor diğer eski kutunun kısıtladığı ve izin verdiği kadar hava çeker.5 yıldır bu kiti kullanıyorum en ufak problem yaşamadım. Her seferinde filtre borusunun içini kontrol ederim hep tertemizdir.
Max 7000 kmde 1 temizlik yaptığımı varsayarsak eğer daha özenlisi olamaz bence ? Dediğim gibi kaliteli filtre düzgün bakımı ile herhangi bir sıkıntı yaşanmaz.