0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada formda genelde ben mi toplu görüşlere karşı konuşyorum anlamadım ama olsun ters bi düşünce tarzı iyidir konuyu sıcak tutmaya yardımcı olur
. Kurallara uymak istemezsen, yazmassın olur biter. 2+2=4 Bunu kimse için 2+2=5 yapmanın bir anlamı yok.
??Kuralları kabul ediyorsan zaten harfleri eksik yazamıyorsun. Murat bunu demiş....Ben de günlük hayatta saçma sapan konuşuyorum, hatta çok küfrederim. Hanımla bambaşka saçma bir dilimiz vardır hatta, ama kastırıp burada doğru düzgün yazmaya uğraşıyorum.
"geleceğim"yerine "gelcem" yazmakta bu kadar abartılcak bişi(birşey) değil onu sölüyorum(söylüyorum)........
murat abi uymicaz(uymayacağız) gibi bişi(birşey) zaten kuralları kabel ediyoruz üye olurken ama kelimenin içinde bi(bir) harf eksik yazılırsa yada "geleceğim"yerine "gelcem" yazmakta bu kadar abartılcak bişi(birşey) değil onu sölüyorum(söylüyorum)........
murat abi uymicaz(uymayacağız) gibi bişi(birşey) zaten kuralları kabel ediyoruz üye olurken ama kelimenin içinde bi(bir) harf eksik yazılırsa yada "geleceğim"yerine "gelcem" yazmakta, bu kadar abartılcak bişi(birşey) değil onu sölüyorum(söylüyorum)........