Gönderen Konu: Lastik değiştirmek isteyenler buyrun...  (Okunma sayısı 1506 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Lastik değiştirmek isteyenler buyrun...
« : Mart 24, 2009, 09:36:32 »
Aramızda lastiklerin ebadıyla oynamak isteyen ve kararsız kalan arkadaşlarımız var. Buyrun ***kaldırıldı, nedeni aşağıda yazılı***
     Bu linke tıklayarak üzerinizdeki lastikleri ve hayalinizdeki lastikleri karşılaştırabilir tablonun aşağısındaki yorumu okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Saygılar...

Toyota Club Türkiye

Lastik değiştirmek isteyenler buyrun...
« : Mart 24, 2009, 09:36:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Lastik değiştirmek isteyenler buyrun...
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2009, 12:13:54 »
hehe, Mazdacıların yaptığı programı kullanmışlar. Acaba izinleri var mı :)

edit:
Mazda'cı elemanlara sordum ve aldığım yanıt izin almadıkları yönünde oldu. Ve de ne yazık ki diğer ülkelerdeki durumlara müdahale edemiyoruz dediler. Bununun üzerine kendilerine destek vererek linki kaldırıyorum. Açıkçası Lastik24 gibi bundan para kazanan firmaların daha etik davranmalarını beklerdim. Demek ki hala alacağımız çok yol var.
Bu arada orjinali olan miata.net sitesindeki versiyonu kullanmanızı isteyeceğim (sabit konuda linki var). Zaten pek çeviri gerektirmeyen bir araç, sorularınız olursa da seve seve cevaplamaya çalışırız.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2009, 18:19:14 »
Forumda görüyorumki bende dahil olmak üzere arkadaşlarımız lastit - jant modifiyesi yapma konusunda oldukça kararsız. Programı ve türkçe yorumu daha anlaşılır olması sebebiyle bu linki koydum. Benim LASTİK24 ile herhangi bir anlaşmam çıkarım reklam yapma gibi durumum yok. Sadece masumane bir şekilde yardımcı olayım dedim. Kaldı ki Alper bey yasal olup olmaması o siteyi ve sahiplerini ilgilendir. Etik ve yasal konularda hassas olabilirsiniz fakat linki kaldırmak bana yapılan "ETİK"sizliktir. Bırakın faydalanmak isteyenler faydalansın..........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2009, 18:50:41 »
Size katılmıyorum Ümit bey, ayrıca sizi de suçluyor değilim. Düşünceniz ve yardımcı olma isteğiniz için teşekkürler. Ancak bu tür sorgulamaları da yapmak görevimizdir, geri kalan açıklamaları da yeterli bularak konuyu kilitliyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler