Gönderen Konu: Angel Far  (Okunma sayısı 1793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Angel Far
« : Mayıs 26, 2019, 16:41:02 »
Aracıma angel far almak istiyorum sıfırları çok pahalı geldi acaba 2. El satan birini bulma şansım varmı? Yok ise bu gittigidiyor da satanlara güvenebilirmiyim acaba ?

Toyota Club Türkiye

Angel Far
« : Mayıs 26, 2019, 16:41:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Angel Far
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2019, 16:50:24 »
Aracıma angel far almak istiyorum sıfırları çok pahalı geldi acaba 2. El satan birini bulma şansım varmı? Yok ise bu gittigidiyor da satanlara güvenebilirmiyim acaba ?
boşuna para verip almayın ömürleri çok kısa ayriyeten işlevselliği hiç yok sadece görüntü amaçlı aksesuar için yapılmış ürünlerdir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2019, 16:52:21 »
Merhaba bu konuda güvenilir tanıdığım var.
İstanbul/Fatihte Atölye Semih bir çok arkadaşım orada uygulama yaptırdı tavsiye ederim. Kargo gönderip uygulama yaptırma imkanınız da var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2019, 18:28:16 »
Merhaba bu konuda güvenilir tanıdığım var.
İstanbul/Fatihte Atölye Semih bir çok arkadaşım orada uygulama yaptırdı tavsiye ederim. Kargo gönderip uygulama yaptırma imkanınız da var.

Teşekkür ederim yorumunuza ancak üstteki arkadaş gibi çevremdede çok yorum yapan oldu

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2019, 18:30:24
boşuna para verip almayın ömürleri çok kısa ayriyeten işlevselliği hiç yok sadece görüntü amaçlı aksesuar için yapılmış ürünlerdir.

Peki bana led far uygulamasında yardımcı olurmusunuz bi cahilli bu 90 lira olanlardan aldım taktım ayar yaptırdım ama farlar şaşı bakıyor iyide aydınlatmıyor önerebiliceğiniz bir marka varmı ? 250-300 gibi bir bütçem olucak  led far için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2019, 18:31:48 »
Teşekkür ederim yorumunuza ancak üstteki arkadaş gibi çevremdede çok yorum yapan oldu

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2019, 18:30:24
Peki bana led far uygulamasında yardımcı olurmusunuz bi cahilli bu 90 lira olanlardan aldım taktım ayar yaptırdım ama farlar şaşı bakıyor iyide aydınlatmıyor önerebiliceğiniz bir marka varmı ? 250-300 gibi bir bütçem olucak  led far için
Eğer 150 200 liraya yaptirirsaniz ümit abinin dediği çok doğru önemi olan doğru işçilik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2019, 18:50:58 »
@Yunusemre Yarıcı (47112) estağfurullah cahillik demiyelimde, phlips iyidir f/p ürünü dür,ama her ne şekilde olursa olsun aydınlatma ve diğer yardımcı elemanlar da orijinal harici ürünleri tavsiye etmem sormadan yapılan her ekleme aracın özelliğini bozuyor sizin araç kaç model.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 26, 2019, 18:56:25 »
93 model benim araç sarıdan sıkıldım derdim o birazda önümü beyaz göreyim diyorum. Öyle uzunları yaktınmı karşımdakini kör edeyim solu kapatıp insanlara sellektör yapayım gibi bir derdim yok istediğim beyaz olsun önümü güzel aydınlstsın karşıdaki insana rahatsızlık vermesin yönleri doğru olsun bu takılı olanları farda sağa sola çevirsem ayarı yerine gelirmi acaba çünkü dikey civatayla olmuyor yada ben beceremedin somunla ayarı yapılabiliyor ama o yukarı aşağıya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 26, 2019, 19:00:32 »
93 model benim araç sarıdan sıkıldım derdim o birazda önümü beyaz göreyim diyorum. Öyle uzunları yaktınmı karşımdakini kör edeyim solu kapatıp insanlara sellektör yapayım gibi bir derdim yok istediğim beyaz olsun önümü güzel aydınlstsın karşıdaki insana rahatsızlık vermesin yönleri doğru olsun bu takılı olanları farda sağa sola çevirsem ayarı yerine gelirmi acaba çünkü dikey civatayla olmuyor yada ben beceremedin somunla ayarı yapılabiliyor ama o yukarı aşağıya
siz kendiniz ayar yapmak için uğraşmayı bir elektrik ustasına gidin makineyle ayarlasın ama dediğim gibi bir çok LED ampül ayar tutmuyor ve yağmurlu sisli havalarda var yok belli olmuyor.
TOYOTA CORONA 3S FE