Gönderen Konu: YARIS 1.33 STYLE MULTIDRIVE S KAPI VE AIRBAG IKAZ ISIGI. KUMANDA SORUNU  (Okunma sayısı 1404 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '14
Arkadaslar Merhabalar.

Ağır hasar kayıtlı araç aldım. Sol söför kapısından darbe almıs, sigorta şirketlerinin şişirme değişimleri yüzünden. Araç toparlanmış, eksperde mekanik bir sorun yok. Airbaglar açılmamış, ancak airbag ikaz ışığı yanık. Birde aracı dün aldığımda sorun yoktu akşam kumandanın ışı yanıyor ancak çalışmıyor. Araba çalışırken kapı açık ikazı yok. Aracı istop ettirdiğimde kapı açık uyarısı veriyor, kilitlememe ragmen sönmedi. Tabi tavan ışığıda açık. Onu manuel kapattım. Kapıların swiçlerine baktım onlar ile ilgili sorun yok gibi. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri varmıdır. Şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 102201
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 317 kere teşekkür edildi
Konu basligina agir hasarliydi diye ekleseydin daha iyiydi.
 Sigorta sirketi fiyat sisirmez bunu kim diyosa dogru degil.
 Muhtemel hava yastiklari patladi ve direncle isi hallettiler. Tahminim aracinizda hava yastigi, gergili emniyet kemeri su an yok.
4 hava yastigi 2 kemer gergi degistiyse zaten 25.000 tl eder. Kimse de o oaralari verip degistirmeyecegine gore.

Kac para verdiniz o araca
yaris fun multidriveS 2013  beyaz lpg-brc + cruise control + speed limiter + android multimedya + geri görüş + ....

Güya kibar olabilmek icin Giresun u Kiresun yapanlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 28000
  • Model Yılı: '14
Hocam, airbaglar açmamış bundan eminim. 3 ayrı usta gördü, benim aracı kaca aldıgımın önemi yok. Benim derdime bir çare olabilecek biri varmı ? Ben zaten kendi ustalarımıza hafta sonu götürücem. Ama ustaya gitmeden çözüm bulabilirmiyim diye destek istedim.

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 21, 2019, 15:04:18
Konu basligina agir hasarliydi diye ekleseydin daha iyiydi.
 Sigorta sirketi fiyat sisirmez bunu kim diyosa dogru degil.
 Muhtemel hava yastiklari patladi ve direncle isi hallettiler. Tahminim aracinizda hava yastigi, gergili emniyet kemeri su an yok.
4 hava yastigi 2 kemer gergi degistiyse zaten 25.000 tl eder. Kimse de o oaralari verip degistirmeyecegine gore.

Kac para verdiniz o araca

Hocam, airbaglar açmamış bundan eminim. 3 ayrı usta gördü, benim aracı kaca aldıgımın önemi yok. Benim derdime bir çare olabilecek biri varmı ? Ben zaten kendi ustalarımıza hafta sonu götürücem. Ama ustaya gitmeden çözüm bulabilirmiyim diye destek istedim.