0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kelebek boğazını söküp temizleyin temizlik sonrasında kalibrasyon yaptırın tekleme yapabiliyor.
Kalibrasyonu kendisi 1 hafta sonra otomatik ayarlıyor dediler ama ne derece doğrudur bilmiyorum.
Geçmiş olsun. Doğru ve sağlıklı şekilde tamir olabileceğini düşünüyorum. Bu konuda önemli bilgiler de verilmiş zaten.Bir konuda ekleme de yapayım. Hortumun iç bölümündeki yapı da önemlidir. Hava içeri vakumla çekiliyor. Eğer içten ayrık bölüm kalırsa, hava akışı bozulabilir. Bu yüzden içten de yüzeyi düzgün hale getirmek doğru olur. içten ulaşılabilecek noktada ise dıştan sabitleme onrası, içten ince ve dikkatli şekilde, ısıl işlemle düzeltme denenebilir.
Yeni parametreleri beyin kaydediyor olabilir ancak bir hafta düzensiz devirli araçla uğraşmaya değmez Ôzel servisler kalibrasyon dahil 70 tl civarinda yapiyor bu işi ugrasmaniza değmez bence
Elinize sağlık İNŞAALLAH sorunsuz kullanırsınız yapmanız gereken bir detay daha var onu diğer konuya yazdım elinizde kalan malzemeyi eriyen bantı başka yerlerde elektrik kablosu izalasyonu doğalgaz borularının elektrik tesasıtına yakın geçtiği yerlerde ve daha birçok yerde kullanabilirsiniz veya çevrenizde sizinki gibi olan durumlarda kullanırsınız.