0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba değerli forum üyeleri. Bilgilerimdeki aracımın 6 ileri şanzımanında hırıltı şeklinde gelen ses var. Bu ses her devir ve her viteste var. Ankara'da bu işi nokta atışı çözecek ve bizi çok yormayacak şanzıman ustası ve adresi bilgisi olan var mı? Motor mekanik ustası istemiyorum arkadaşlar.
Tespitlerinize katılıyorum arkadaşlar ancak Turgay ustaya gidip dinlettim anlamıyor adam. Nokta atışı yapamıyor. Diğerlerinin de farklı olacağını sanmıyorum, servise tespit ettirmek lazım aslında. Ustalık parça değiştirme üzerine yoğunlaşmış memlekette.
Ömür Hocam merhaba, Benim araçtada gelen bi hırıltı sesi var, rölantide yok ama araç devirlendiğinde bilya sesi geliyor. Ücretsiz check upda yetkili servis şanzımandan kaynaklandığını bilyaların değişmesi gerektiğini söyledi. Şanzımanı indirdirtirseniz banada tavsiye olması açısından usta/fiyat bilgi verebilir misiniz. Bende Ankarada yaşıyorum Saygılar,[/quoteTabi ki de paylaşırım memnuniyetle hocam. Bende yetkili servise tespit ettirsem iyi olur aslında.
Bende bu derece şiddetli değil henüz ama aynı ses, hangimiz cozdururse sonucu bu başlığa yazalım.Mesaj Birleştirildi: Mayıs 20, 2019, 12:53:18Bu arada Emin bey, ücretsiz check-up nerde yaptirmistiniz acaba?
Ankara Şaşmazda Vural Oto Şanzıman, Vural usta otomatik şanzımanda sayılı ustalardandır.