0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapabilene ne mutlu ama ustalık bilinç başkadır sizi tenzih ediyoruz o zaman sanırım yapamadığınız çok sanatkar işi vardır kolay gelsin sizemodelleri görmeden ön yargıya varmasak ii olur derim biz saçlarımızı bu yolda ağırttıkelectronics__shop HOTMAİL İSTEYEN KİŞİLERE MODELLERİ SADECE BİZE AİT OLAN KATOLOGLARIMIZI GÖZTEREBİLİRİZ
adam yardımcı olmak istiyor ticari değilim demesine ragmen hala yok uyarılırsın yok bilmemne toyotaclub taki kimseye iyilik yaramaz ben 2001 vvti kasaya cd çalar konusu açtıgımdada aynı tutum vardı yaptım sistemi gayette başarılı oldu ama burda paylaşma gereği dahi duymuyorum vede bu sitede bulunmak bana hiçte cazip gelmiyor yaklaşık 3 haftadır kendi toyota forumumun alt çalışmasını yapıyorum bilgiye ve bilgi verene değer veren sorgulayıcı bir site olmaktan uzak olacak,insanlar başkalarının goruş cercevesinde hareket edemez ama oyle bir forumki adminin site kurucusunun beyin yapısına gore insanlar forumda bulunuyor,eminimki bu tabusal zihniyetlerin yıkılacağı bir forum oluşturacağım
samet bey teşekkür ederiz size, hayatta ve forumunuzda başarılar dileriz
Samet bey, mademki rahatsızsınız bu forumdan ve kurallarından o halde halâ ne işiniz var burda? ? ?
Ayrıca tek amacı paylaşım olan kişi neden milleti özele(msn vs.) çekmeye çalışır.? Mademki amaç ticari değil, Burda paylaşın herkes faydalansın...
Öyle olmadığını belirtiyor Semih bey, varsayım yapmaya gerek yok, zaman gösterir zaten kendisinin katılımını