Gönderen Konu: 2, el ve sıfır Pandizotlar BULUNUR Toyata ve tüm araçlar için MODELLER İÇİN FORU  (Okunma sayısı 3970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir yaz başlangıcı ve gönlünüze göre performanslı araçlar diliyorum

genc arkadaşlarımızın devamlı karşılaştığı sorunlar setimden bas alamıyorum bas çalmadı gibi şikayetler

önemli olan şudur basınıza göre kabin bulmak elinizdeki bas alacağınız kabinde çalmayabilir ltresi ebadı düşey yatay köşeler bunlar çok önemlidir

bu konuda yardımcı olabileceğim,iz konuları burada paylaşmak ve taleplerine mümkün mertebe cevap verebilmek için burdayız

7/24 msn yardım alabilirsiniz

MSN: kabin_center@hotmail.com

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Semih Bey,

Öncelikle hoş geldiniz. İnşallah foruma sadece ticari  amaçla  kayıt  olmamışsınızdır. Forumumuzda  kurallar  gereği  ilk  önce  kendinizi tanışma  bölümünde  yaş,  meslek, nereden katıldığınız  gibi  kısaca  tanıtırsanız  seviniriz.

Saygılar...
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
tanıtım mevcuttur ticari değildir uygulamaya dalaı bilinşndirmedir parça satışı yoktur
tecrübe yetenek sunulur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
hoş geldiniz semih beyi ancak forumda izinsiz reklam yapmak yasak olduğu için muhtemelen uyarılacaksınız, bir de kurallar gereği kendinizi tanıtmanız gerekmektedir
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Semih Bey,
Toyotaclubtr de sadece ticari amaçla bulunmadığınızı umuyorum.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
evet ticari amaç değil ses pandizot kabin litre sorunları yaşayan arkadaşları doğru bilinç lendirme bu konuda gençler çok hızlı ve bilinsiz kararlar alıyorlar malesef

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Merhaba Semih bey. Ben kendi hoparlör kutularımı kendim yapıyorum. Herhangi bir hoparlör sürücüsü hakkında bilgi veya akustik modelleme isterseniz ben de buradayım :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
yapabilene ne mutlu ama ustalık bilinç başkadır sizi tenzih ediyoruz o zaman sanırım yapamadığınız çok sanatkar işi vardır kolay gelsin size

modelleri görmeden ön yargıya varmasak ii olur derim biz saçlarımızı bu yolda ağırttık

electronics__shop HOTMAİL İSTEYEN KİŞİLERE MODELLERİ SADECE BİZE AİT OLAN KATOLOGLARIMIZI GÖZTEREBİLİRİZ

ticari amaclı burada oldukları belli şahsım adıma aramızda bulunmalarından rahatsızım.. saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Öyle olmadığını belirtiyor Semih bey, varsayım yapmaya gerek yok, zaman gösterir zaten kendisinin katılımını :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
takıldığın bir konu olursa çekinmeden bana danışabilirsin pek takılacağını zannetmem ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Semih bey, sizi hala Tanışma bölümünde gereği gibi tanıyabilmiş değiliz.
 Ayrıca Forum Kuralları gereği lütfen yazınızı büyük harflerle yazmayınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
adam yardımcı olmak istiyor ticari değilim demesine ragmen hala yok uyarılırsın yok bilmemne toyotaclub taki kimseye iyilik yaramaz ben 2001 vvti kasaya cd çalar konusu açtıgımdada aynı tutum vardı yaptım sistemi gayette başarılı oldu ama burda paylaşma gereği dahi duymuyorum vede bu sitede bulunmak bana hiçte cazip gelmiyor yaklaşık 3 haftadır kendi toyota forumumun alt çalışmasını yapıyorum bilgiye ve bilgi verene değer veren sorgulayıcı bir site olmaktan uzak olacak,insanlar başkalarının goruş cercevesinde hareket edemez ama oyle bir forumki adminin site kurucusunun beyin yapısına gore insanlar forumda bulunuyor,eminimki bu tabusal zihniyetlerin yıkılacağı bir forum oluşturacağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
adam yardımcı olmak istiyor ticari değilim demesine ragmen hala yok uyarılırsın yok bilmemne toyotaclub taki kimseye iyilik yaramaz ben 2001 vvti kasaya cd çalar konusu açtıgımdada aynı tutum vardı yaptım sistemi gayette başarılı oldu ama burda paylaşma gereği dahi duymuyorum vede bu sitede bulunmak bana hiçte cazip gelmiyor yaklaşık 3 haftadır kendi toyota forumumun alt çalışmasını yapıyorum bilgiye ve bilgi verene değer veren sorgulayıcı bir site olmaktan uzak olacak,insanlar başkalarının goruş cercevesinde hareket edemez ama oyle bir forumki adminin site kurucusunun beyin yapısına gore insanlar forumda bulunuyor,eminimki bu tabusal zihniyetlerin yıkılacağı bir forum oluşturacağım
samet bey teşekkür ederiz size, hayatta ve forumunuzda başarılar dileriz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
samet bey teşekkür ederiz size, hayatta ve forumunuzda başarılar dileriz

+1 :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Samet bey, mademki rahatsızsınız bu forumdan ve kurallarından o halde halâ ne işiniz var burda? ? ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Samet bey, mademki rahatsızsınız bu forumdan ve kurallarından o halde halâ ne işiniz var burda? ? ?

+1
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ayrıca tek amacı paylaşım olan kişi neden milleti özele(msn vs.) çekmeye çalışır.? Mademki amaç ticari değil, Burda paylaşın herkes faydalansın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Samet Bey
Şimdi tarafınıza birkaç mesaj yazılınca bu seferde kendi adınıza yok uyarılar bilmemneler diyeceksiniz ama kusura bakmayın
Aracınıza cd çalar montajı ile ilgili ilgili konuyu açmışsınız, ve kendi imkanlarınızla yapmışsınız sizi tebrik ederim, ama bunu forumda paylaşmamışsınız bunun kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum, ayrıca bunu paylaşmayarak kimin kaybettiği konusunda sizinle hemfikir değilim!
Sonrasında mademki bu konuda forum yönetim ve üyelerinin tavrında rahatsız oldunuz, sessizce forumdan ayrılabilirdiniz, bunu da yapmamışsınız başka bir üyenin açtığı konuda kendi sıkıntınızı dile getiriyorsunuz, sanırım o zaman yazamamışsınız galiba içinizde kalmış anladığım kadarıyla
Diğer arkadaşlar gibi bende canı gönülden yeni Toyota forumunuzda başarılar dilerim, ayrıca bu durumunda kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum
Bu tür mesajlarla da ortamı germemenizi öneririm.

Ayrıca tek amacı paylaşım olan kişi neden milleti özele(msn vs.) çekmeye çalışır.? Mademki amaç ticari değil, Burda paylaşın herkes faydalansın...
Forumların kuruluş amacıda bu ya zaten? Paylaşım yapılır herkes faydalanır, bu sebeple PM den ya da msn den yardım yapmak etik değildir.

Selam ve dua ile
Saygılar...
Sular yükselince balıklar karıncaları,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer,
Kimse bugünkü gücüne ve üstünlüğüne güvenmemelidir,
Kimin kimi yiyeceğini suyun akışı,
Suyun akışını da Mevla belirler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Öyle olmadığını belirtiyor Semih bey, varsayım yapmaya gerek yok, zaman gösterir zaten kendisinin katılımını :)

gerek yok diye birşey yok Alper bey, ben sadece nacizane fikrimi belirtmiş bulunmaktayım... Aksine bir durum varsa eğer ispat edilir, yanılan ben isem hatamı kabullenir özür dileme erdemine erişirim...

Ayrıca diger arkadaş içinde sadece bir söz vardır... Gelene Git, Gidene Kal Demeyiz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Samet bey, yazınızı kendiniz dışarıdan ve tarafsız olarak okursanız, emin olun sizde o yazıya kızar ve saygısızca bulursunuz.

Madem bir mazuratınızı çözdünüz, bundan diğer arkadaşların yararlanmasını neden istemiyorsunuz bunuda anlamış değilim. Sanırım pek paylaşımdan ve kurallara riayetten yana değilsiniz. Ayrıca şu ''Beyin'' i de açayım isterseniz. Bu beyinler (sadece Yöneticiler için değil, burada paylaşımda bulunan, birbirine yardım etme gayreti sergileyen tüm üye arkadaşların istediği, Saygı, Trafik Kurallarına uyma, Forum Kurallarına uyma, türkçe yazım kurallarına uyma ve bu kuralları teşvik etme gibi noktalardır. Acaba bunlardan hangisi, hangi medeni insanı rahatsız eder onuda sormak lazım. Herkesin hakları olduğu gibi görevleride vardır.