0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam lpg'yi depodan kapatıp aracı çalıştırın LPG'de çalışsın içindeki bitince zaten benzine geçer düğmeden tekrar lpg'ye alın içindeki iyice bitsin ve akabinde lpg'nin sigortasını çıkarın sabaha araç tek marşta düzgün çalışırsa sorun LPG Regülatöründen kaynaklanır ustalara gitmeden önce aracınızı iyi tanıyın bu usta milleti bizim araçları tofaşla Renault ile karıştırıyor eğer uzun süre benzinsiz kalmazsa bizim toyotaların benzin pompası ve diğer parçaları da kolay kolay arıza yapmaz eski benzin pompasınıda İNŞAALLAH değiştirdiğiniz yerde bırakmamışsınızdır,adam onu başkasına altın fiyatına satar nede olsa orjinal parça.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için, sizinde söylediğiniz gibi lpg den dolayı araç çalışmıyormuş, Sivas Erkay lpg' de Serkan ustaya ayrıca teşekkür ederim kendisi beni uyarmıştı ama motor ustam çok kesin benzin pompasından deyince değiştirmek zorunda kalmıştım. Landirenzo eski tip Lpg kiti vardı arabada ve enjektörleri uyumsuzdu bu yüzden benzinde kullanıyordum aracı, şimdi regulatör arızalı olmuş olsa bide enjektör eklesem yeni lpg kiti fiyatına geliyordu lpg ustamın önerisiylede aracın ön kısmını prins thechnomax ile değiştirdi, motor kablolarında soketlerde yıpranmalar olduğunu söylerek kablo değişimi, boğaz kelebeği temizliği yaptı, aracın hem çalışma problemi gitti hem de performansında artış gözlemledim. Keşke benzin pompasını değiştirmeden önce forma yazsaydım ya da lpg ustamı dinleseydim. Araçla ilgili bir kaç sıkıntım daha var bunları yeni başlık açarak yazacağım. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2019, 10:36:26Hocam benzin pompasını aldım bagajımda duruyor, bunu geri taktırmalımıyım sizce.
Sorunun çözüldüğüne sevinidik Eski orjinal pompa sistemini komple mi(Şamandıra sistemi vs) değiştirdi usta yoksa sadece pompayımı?
Sanırım sorunu hala çözemedim Sizin sorun yakıt pompasının orijinal olmamasından da olabilir sanki.