0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet, arkadaşlar ben de klimamdan gelen kötü kokuyla perişanım. poleni değiştim koku hala var.sanki toz yada yanık gibi bir koku.ayrıca bugünlerde hava bayağı ısındı klimam çok soğutmuyor.1-2-3 üncü ayarlar yetmiyor son ayarı açmak zorunda kalıyorum bu da malum gürültülü oluyor. gaz dan olabilir mi? koku ise gaz azaldığı için midir? burada servis yok maalesef. orduya gidince baktırayım serviste. servis bu gaz işini yapıyo mu? kaça yapıyo?
arkadaşlar bu arada ivedik sanayi sitesinde başkent oto var klima gazı dolduruyolar. ben de yönlendirme üzerine gittim. gayet iyi davrandı usta. baktı iyice inceledi klimanın hiçbir sorunu yok gayet güzel dedi. sonra peteğin dikine doğru tazyikli su tutup peteklerini temizletmemi istedi belirli aralıklarla. suyun yan tutulmasının petek kanallarını eğdiğini çünkü çok hassas olduğunu söyledi. 547. sokakta bu arada
Fiyat gayet makul. Gaz miktarı az ya da fazla olursa da sorun olur, eğer tablodan uygun gaz mktarı, basıncına göre yapıldı ise sorun olmaz. Temizlik yapılmasıda iyi olmuş.
Selam arkadaşlar bugün bende klima bakımı yaptırdım az soğutuyordu r134 diye gaz basıldı 605 gr 8 gr yağ en son sistem makinayla yapıldı soğutma ölçümde -3 düştü arabanın içinde duramadım soğuktan 60 tl fiyat.
levent bey anladığım kadarıyla klimanız gaz kaçırıyo. klima tesisatında yağlanma varmı iyice bi bakın yağlı gördügünüz yerleri silin bir hafta sonra tekrar bakın yağlanma varmı. muhtemelen kaçak çok küçük altı ay sonra soğutma azaldığına göre. Klima gazının bozulma gibi bir durumu olmaz isterse iki sene beklesin. Gaz eksikse tamamlatabilirsin, üzerine eklet bişey olmaz. tesisatın üzerinde sibop vardır ordan konturol et hiç gaz kalmamışsa klimayı çalıştırma. gerçi normolde basınç sensörü gaz olmayınca kompresörü devreye sokmaz. bu arada herhangi bi klimacıya gideceksen mutlaka pazarlık yap. bir tüp gaz ortalama 100 ile 120 tl arası. senin araba en fazla 500gr gaz alır, bir tüp de ortalama 13 kg. insanlar fazla bilmediği için çok fazla para istiyolar haberin ola. Ben askeri bir fabrikada soğutma teknikeri olarak çalışıyorum. Soruların olursa beklerim.
2002-2007 kasalara 75 tl istiyorlar klima gazı doldurmaya.