bu tür ilginç bir olayda benım başıma gelmişti.istanbul beyoğlunda bir arkadaşımla biraz eğlenelim dedik ve benım corollam ile gittik,arabayı mekanın yanına park edip içeriye girdik oturduk aradan 2 dakika geçti dışarıdan bir alarm sesi ama ne ses binalardan yankılandığı için db iki katına çıkıyor,alarmın sustuğu yok ben başladım sövmeye ama benle birlikte herkes bişeyler mırıldanıyor.tabıkı aradan 5 dakıka falan geçti ama hala alarm çalıyor.yeter ya dedim ve dışarı çıktım birde ne göreyim millet benım arabanın başına toplanmış arabanın ümüğünü sıkmaya çalışıyorlar çünki o biyerini yırtar gibi çıkan ses benım arabadan çıkıyormuş tabiiki ben dumur oldum biraz kem küm diyerek arabanın başına gittim ve susturdum ama neredeyse millet benı susturacaktı zor yırttım.şimdi arabayamı kızayım arabayla oraya geldiğimi unutan kendimemi kızayım

herneyse arabayı kumanda ile tekrar kilitledim arkamı döndüm alarm tekrar cıyaklamaya başladı bende aynen umut bey gibi alarm hoparlörünü olduğu yerden hırsla asıldım kırarak yerinden söktüm ve yere vurup parçaladım sonra ohhh be diyerek arabayı kilitleyim mekana girdim.ertesi gün tamır ettirdim alarmda hata varmış değiştirdiler...
allah kimseyi mahçup ve dumur etmesin ...