Gönderen Konu: Dün başıma gelenler:)))  (Okunma sayısı 2184 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Dün başıma gelenler:)))
« : Mart 22, 2009, 12:17:04 »
Dün tatil günü sabah mışıl mışıl uyurken saat 8.00'de DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTT-T-TTTTTT şeklinde bir korna sesi ile küfrederek uyandık. (Bütün Balgat, Cevizlidere ve Bahçelievler olarak) Kim bu kornaya basan gerizekalı diye pencereden bir de baktım ki bizim Hilux sıkılmış kendi kendine kornaya basıyor :D :D :D :D
Tabi ben gözümün çapağı ile pijamalarla terliklerle aşağı inene kadar 6-7 dakika geçti korna sesi ile. Kornanın kablolarını falan kopararak ancak susturdum kendisini. Önceki zihni sinir elektrikçi korna rölesini dünyanın en su alacak yerine hesaplayarak koyduğu için kendi kendine şase yapmış arkadaş. Elektrikçide röleyi motor içine alıp tesisatı yenilettim sorun halloldu...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

Dün başıma gelenler:)))
« : Mart 22, 2009, 12:17:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: Dün başıma gelenler:)))
« Yanıtla #1 : Mart 22, 2009, 12:31:32 »
:D :D Umut abi bizimde başımıza gelmişti öyle bi olay şahinimiz vardı havalı kornalı flan pazar sabahı tüm mahalle ayaga kalkmıştı niyeyse insan bi mahcup oluyor :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2009, 12:35:25 »
Biliyormuydunuz; esi magirus minibüslerde de aracın kayısşı koptuğu zaman kornası çalmaya başlar ve sürücüsünü uyarır ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 22, 2009, 12:50:41 »
Geçmiş olsun Umut :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 22, 2009, 13:04:44 »
Abi ya pazar sabahı çalsaydı o korna :D
97 1.6xei gerektiğinde ferrari gibi,gerektiğinde varyemez :):) seni seviyorum toyota!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2009, 16:35:07 »
:D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2009, 16:21:58 »
çamuru özlemiş gitmek istemiştir abi:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2009, 01:23:54 »
:D bu tür ilginç bir olayda benım başıma gelmişti.istanbul beyoğlunda bir arkadaşımla biraz eğlenelim dedik ve benım corollam ile gittik,arabayı mekanın yanına park edip içeriye girdik oturduk aradan 2 dakika geçti dışarıdan bir alarm sesi ama ne ses binalardan yankılandığı için db iki katına çıkıyor,alarmın sustuğu yok ben başladım sövmeye ama benle birlikte herkes bişeyler mırıldanıyor.tabıkı aradan 5 dakıka falan geçti ama hala alarm çalıyor.yeter ya dedim ve dışarı çıktım birde ne göreyim millet benım arabanın başına toplanmış arabanın ümüğünü sıkmaya çalışıyorlar çünki o biyerini yırtar gibi çıkan ses benım arabadan çıkıyormuş tabiiki ben dumur oldum biraz kem küm diyerek arabanın başına gittim ve susturdum ama neredeyse millet benı susturacaktı zor yırttım.şimdi arabayamı kızayım arabayla oraya geldiğimi unutan kendimemi kızayım :D herneyse arabayı kumanda ile tekrar kilitledim arkamı döndüm alarm tekrar cıyaklamaya başladı bende aynen umut bey gibi alarm hoparlörünü olduğu yerden hırsla asıldım kırarak yerinden söktüm ve yere vurup parçaladım sonra ohhh be diyerek arabayı kilitleyim mekana girdim.ertesi gün tamır ettirdim alarmda hata varmış değiştirdiler...
allah kimseyi mahçup ve dumur etmesin ... :)
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2009, 10:36:28 »
bizim renonun da bazen , küsesi gelir... kornası hiç çalmaz :) ee 25 yıllık arabanın üstüne iki tane kuma geldi son 7 senede... hatta hükümet kanun çıkarsa biliyor ki evden ilk gidecek olan kendisi :) arada küsüyor...

ama kızıp da uzun uzun ötse, muhtemelen kornanın kablosunu bulamam o heyecanla, aküyü söker atarım :)
sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2009, 15:21:15 »
geçm,iş olsun çok zor bi olay ya. bi defa bende yaşadım. ama küçük bir yerde yaşadığım için fazla sorun teşkil etmedi.
şuanki aracım "tabanvay"