0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar Lpg markası prins silverline 2.5 sene önce 30000 km de Renoser isimli yerden taktırdım ve bu araçlara prins kitinde yol ayarına gerek yok dediler. şu an 83000 km. Ben servise gitmeden önce lpg yi takan usta abi kesinlikle lpg kaynaklı değil, hatta şöyle söyleyebilirsin 'lpg yi komple iptal ettiler çıkartttılar fakat benzinde aynı sorunu yapmaya devam etti' dersin dediler.
Ha bu arada araç çalışıyor işlerimi hertürlü hallediyorum sadece motor soğukken ilk çalıştırmada zor benzin gidiyomuş gibi değişik tepkili çalışıyor. 3 km gittikten sonra stop edip çalıştırdığınızda, hiç bi sıkıntı yokmuş gibi tık diye çalışıyor. Yani ısınınca hiç farkedemezsiniz sorunu gayet normal gibi.Mesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2019, 13:31:36Öneride bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum zahmet edip yazmışlar. Ama inanın o önerilerinizin yüzde kırkını yapamam o kapasite yok.Mesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2019, 13:34:16Malatyada sevdiğim güvendiğim bi ustam var. Toyotadan çalışıp ayrılmış Özel Toyota servisini açmış kendisi çalıştırıyor. Çok da sevilen bir usta .o bana sakın açtırma getirebilirsen getir bir bakarız dedi.Mesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2019, 13:36:44Ha bu sıkıntılar gösterdiğinden beri benzinde binmeye devam ediyorum. İşi garantiye alıyorum acele etmeyecemMesaj Birleştirildi: Aralık 15, 2019, 14:05:06Ayrıca Ahmet Güve ustamdan da bi yorum alırsam minnettar olurum eskilerden tanıyorum.
Kazım bey aynı sıkıntı bende de var. Denizli yarımca toyota bayine aracı bıraktım. 2 gün sonra bana dönüş yaptılar. Bujilerden olduğunu düşünmüşler fakat bujilerden değilmiş, tak kontrol et çıkar yöntemiyle. Bana dedikleri arıcın motorunun açılması gerektiği. Ben de kendilerine ortalama masrafımın ne olacağını sordum. Onlarda bana 5bin de olabailir 10 binde olabilir 15 binde olabilir dediler. Motoru açmadan fiyat veremeyiz dediler. Eğer açarsak ta ve siz yaptırmaz vazgeçerseniz 2000 civarı bir para ödemem gerektiğini söylediler. Bi gelişme olursa burdan yazarsan sevinirim. Bende sana yazacam gelişmeleri
Arkadaşlar merhaba. Yeni aldığım 1.6 corolla vision aracima diyarbakirda bayinin anlaşmalı olduğu firmada landirenzo evo lpg taktirdim. Iki üç gün içinde aracın rolantide lpg ye geçmediğini farkettim. Biraz gaz verince geçiyor lpg ye. Ortalama 1500 devirde lpgye geçiyor. Tabi sonrasında lpg den atma gibi bir durum yok. Bu sadcee ilk geçiş için geçerli. Motor sıcak bile olsa bi küçük gaz verip 1500 devire getirmek gerekiyor. Bugun firmayı arayıp durumu söyledim, bunu kendilerinin yaptığını belirttiler. Daha düşük devirlerde ya da rolantide iken lpgye geçişte stop etme durumu olduğunu söylediler. Bunu tüm 1.6 corollalar için bu şekilde ayarliyorlarmis. Bu stop etme sorunuyla ilgili okuduğum yazılarda servisin motoru açmak gibi çözümler söylediğini okudum. Bilgi olsun diye belirtmek istedim.
Diğer kitleri bilmemekle birlikte Landirenzo kitlerde ilk çalıştırma sonrası LPGye geçiş için 3 ayarlanabilir parametre kontrol ediliyor. Çalışma süresi, motor sıcaklığı ve bu ikisi birlikte tanımlanan değerlere ulaştığında devir kontrol ediliyor ve devir de tanımlı değere ulaştığında araç LPGye geçiyor. Çalışma süresi ve motor sıcaklığı tanımlı değerlere ulaşmasın, isterseniz 7000 devir çevirin araç yine LPGye girmiyor. 2021 Corolla 1.5 MDS aracımda yine bayi çıkışlı ve araca özgü Landirenzo kit takılı. Bende şu anda tanımlı değerler şu şekilde: Çalışma süresi 180 saniye, motor sıcaklığı 30 derece ve devir 1500. Dolayısıyla bu 3 parametre aynı anda sadece 1 kere bile gerçekleşmezse LPG devreye girmiyor. Bu değerleri yazılımla ayarlayabiliyor LPG servisleri. Misal kışın ben motor sıcaklığını 25 dereceye düşürtmüştüm LPG daha erken devreye girsin diye. Daha altına düşünmediler aracın stop etme ihtimaline binaen. Benim şahsi düşüncem rölantide LPGye geçmemesinin sebebi bu şekilde ve AFR ile bir ilgisi yok.