0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim bir önceki arabam 2000 model 1.3 motorlu Corolla Terra idi. Performansı çok yüksek olmayan anacak buna karşılık konforu (o sınıf için) yeterli sayılabilecek bir araba idi. Yüksek hızlarda yan rüzgarları çok alan virajlarda çok yatan bir arabaydı. Ama normal günlük kullanım için, veya bir aile için yeterli bir araç. Ayrıca tüm Toyotalar gibi masrafsız bir araçtır. Ancak tavsiyem imkanınız varsa bir üst yıl modelini (en azından), 1,4 vvt-i motorlusunu almanız yönündedir. 1999-2000 modelinin kasası pek tutulmadığından 2. eli de düşüktür.[/quote]gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. ama topu topu 11,500 ytl araba almak istiyorum..ancak o kadar param çıkıyor.diğer eş değer oto.lara göre bana fiyatı çok uygun geldi.ama 1999 model 180.000 km ve full (abs+hd+2airbag+klima vb...) böyle bir aracın acaba motoruna göre çok mu yol almıştır.şu anlık maddi durumum düzelene kadar böyle bir araba almak istiyorum..(alım/satımda zararını bilerek..)ne dersiniz....?yakıt masrafı ,muhtelif masrafları vb gibi konularda düşüncelerinize ivedilkle bekliyorumteşekkürler..
180.000 km bana göre yüksek bir değer. Aracın bakımları zamanında ve gerektiği şekilde yapılmış mı acaba? Yani tamam Toyotalar için 300.000 - 400.000 km problemsiz veriyorlar ama bakımlar ve parça değişimleri yapılmamışsa başınızı ağırıtabilir. Yakıt tüketimi olarak şehir içinde gayet iyidi. Ancak benimkinde klima olmadığı için klimalı tüketimi ve çalışması hakkında birşey diyemeyeceğim.[/quote]aracı servise götürsem,bana detaylı olarak bilgi verebilirler mi ?