0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burda yazdıklarınızın aynısı Ali Rıza beyin klonusuna da yazmışsınız ama bende bir kez daha size o konuyu incelemenizi tavsiye edeceğim.Böylece gereksiz yere konu kalabalığı olmamış olacaktır..http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/d4d-radyo-cizirtisi/ Ayrıca büyük harf ile yazmak forum kurallarına aykırıdır.Lütfen yazınızı konunn üst sağ köşesinde değiştir butonuna tıklayarak düzeltirmisiniz....Şimdiden teşekkürler.Saygılar..
Emin bey kayıt olurken kabul etmiş olduğunuz Forum Kuralları'na uymanızı, mesajlarınızda küçük harfleri kullanmanızı ve her yeni üye gibi Tanışma bölümünde kendinizi tanıtmanızı önemle rica ederim.
Ya bi kişi de sorunla ilgili 1-2 şey söylese Herkes admincilik oynuyor bazen
Erhan umarım bi daha aracınla ilgili sorunun olduğunda ADMİNCİLİK oynamayan arkadaşların yardımcı olur.
Yalnız şunu da söyleyeyim iki dakika susmayan, bıdı bıdı konuşan dj ler yüzünden radyoyu 40 yılda bir açıyorum. MP3 çaların keyfini çıkarıyorum...
Memnuniyet duyarım.Bir kişi söylemiş uyarmış, arkasına neden herkes yeni üyeye bu kadar yükleniyor anlam veremiyorum.
Cidden ya ya dj'ler bi ton geyik yapıyor ya da sürekli reklam dinliyoruz. Slow Türk ilk çıktığında bu kadar popüler değilken hiç reklam yoktu. Şimdi reklam arası müzik çalıyorlar