0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kurdan etkilenmemek için kapora yatırdım. Zonguldak da memurum Ankara lıyım. Bu yüzden Ankara da taktırıp muayene süresi bitene kadar sa işletmeyeceğim. 3000 tl limiti aşmak istemiyorum. Söylediğiniz diğer kit leri de takdırscağım bayiye soracağım. Hem yetkili servis gende LPG kitini takdıracağım usta subapların çelik olması nedeniyle döküntü yaşamayacağımı söylediler. Usta nın ticari toyata sı 100 bini devirmiş sıkıntısız. Söylediğiniz kitlerin fiyatını alacam.kararsızlığım yetkili servisi yani garantiyi bırakıp bırakmama konusunda
Tavsiyem Quattro Garage olur. Yol ayarı çok önemlidir. Tavsiyem Atiker Grand OBD'dir.Hiç yetkiliye gerek yok, aracınız yeni ise zaten motor kısmına ek 200 tl gibi bir fiyata sigortalıyor lpg firması.Yetkili servis de zaten bu şekilde yapıyor. Motor garantisi lpg nedeniyle bitiyor, ama bayi size garanti veriyor. Bir fark yok.
Belirtmek isterim ki yetkili serviste katılsın veya takılmasın farketmez LPG Sistemi toyota tarafından önerilmeyen bir sistem. Bu yüzden aracınız garantiden çıkacaktır. Yetkili servislerin yaptıkları da piyasada bir lpg ustası ile anlaşılır onun dükkanına çekilir araç ardından montaj yapılır. Yani yetkili servislerin lpg montajı yok yetkili servislerin göz boyaması dışarıda yaptirirsaniz garanti dışı kalır olayları. Bence siz dışarıda taktirin en iyi ustayı bularak ankarada Mocan otogaz çoğunlukla onerilmekte. Mesaj Birleştirildi: Mart 28, 2019, 15:06:24Atikerin Brc prins lovato gibi sistemlere göre benzin tüketimi daha yüksek ama
"benzin tüketimi yüksek" böyle bir durum yok, sabahları soğuk motorda 1 km sonra gaza geçiyor aracım ve sonrasında benzin kullanmıyor diğer kitlerde de durum farklı değil
Lpg ye geçse de bir kısım benzin kullanmakta araç:)
Cemal Bey sağolsun benim de düşüncelerime tercüman olmuş, değerli yorum ve tavsiyeleriniz için bende teşekkür etmek istedim.Şimdilik bagaj ihtiyacı nedeniyle taktırmayacağım ama ilerde taktırmak istediğimde bu yorumlar benim gibi düşünen birçok kişiye yardımcı olacaktır.
benim araçta alındığından beri sadece cadde motors bakımlı. bende orada devam ettiriyorum ki bana da baya uzak git gel zaman ayırmak çok problem oluyor. bende lpg'de yok o sebepten bakımlar vs daha kolay. servis zorunluluğum minimum. ufuk usta siz subaru bakmıyordunuz değil mi hani oda japon, kardeş gibi düşünürsek
Maalesef, sadece en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz
maslak'ta bir mekan var subaru boss. oranın mı müdavimi olsam diye bakıyorum artık. yanlış hatırlamıyorsam türker usta vardı orada. çoğu kişide çokça methetmişlerdi o ustayı.