0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BRC kitinde lpgye geçişte abartı olmasa da biraz hissettiriyor. Geri manevra yaparken devir biraz düşüyor sonra düzeliyor ilk geçişte. Bu geçiş ile ilgili hangi ayara bakılması lazım?
Dediğiniz gibi benzin haritası bozulmuş.Lpg ayarı bozukmuş .%30 fakirde çalışıyormuş.Afr ayarı yaptırdım. Sorun düzeldi.Arabanın gidişi de çok değişti.Uçuyor şimdi:))
Gecis devriniz tahminime dayanarak 600 devir diye dusunuyorum bizim otomatik bu son kasalarda motor isindiktan sonra rolantide 750 devirde viteste yani d veya r konumunda ayak frende iken devir 650 oluyor bu esnada gecis devri olan 600 e inip gaza gecmeye calistigindan devir asagi fazla saliniyor bu yuzden stop ediyordu benim arac ugrastirmisti beni ben de 1200 devir yavaslarken yaptirmistim en son bunu adana ayaz lpg istanbul çözüm oto da boyle ayarliyormus acaba diyorum gecis devrini 700 yapsak bu sayede gecis esnasinda daha az dalgalanma olmaz mi? En sonunda bir kablo da ben alicam😁
Mutlu Bey merhaba ;Basit bir müdehale ile geçişi hissetmezsiniz. Yukarıda yazılan BRC kitleri müdehaleye müsait değil basit bir açıklama olmuş. BRC Calibration tool aracın lpg yazılımına müdehale için tüm imkanları verir , yeter ki kullanmayı bilin Bir BRC servisine gidip benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim. Selamlar...
Teşekkürler Mehmet bey, sağolun ilginiz için. Müdahaleye müsait değil derken BRC Calibration Tool'a son kullanıcının erişmesi lisans noktasında pek mümkün değil, onu aktarmak istemiştim.Çorum'a yolum düşse bir yol ayarı yaptırmak istiyordum ki yol ayarı yapan başka bir arkadaşla sorunu çözdük. Bende hızlanırken geçişe ayarlanmış, yavaşlarkene ayarlayınca bir sıkıntı kalmadı. Safranbolu BRC'dan Yılmaz Bey'in de selamını ileteyim buradan.
Mutlu bey, aracınız manuel mi otomatik vites mi? -- Pardon, imzanızdan gördüm , multidrive s miş. Kendi aracımda Lovato kit var, lpg'ye geçiş ayarı bende de hızlanırken ayarlı. LPG ayarını kendim yapmama rağmen ilk geçişleri hissediyorum. Eski aracımda kullandığım OMVL kitinin kullanıcı kitabında, otomatik vites araçlarda hızlanırken, manuel araçlarda yavaşlarken seçilmeli yazıyordu. o yüzden burayı hiç değiştirmedim. Yarın bir yavaşlarken seçeneğini seçeyim, bakayım hissettirmeden geçiş yapacak mı görelim.
brc platınyum kit var aracımda lpg geçiş pürüzsüz fakat benzine geçişte motorda vuruntu ve bogulma oluyor