0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim bir arkadaşımda vision otomatik aldı. lpg taktırdı benzin ibresi düştükten sonra hiç benzin almadığını belirli bir süre sonra çeyrek depoya yükseldiğini belirtti. sizinle paylaşmak istedim. bende menzilin bitmesini bekliyorum deneyeceğim.
Arkadaşlar merhaba2 gündür sabahları araba bir garip çalışmaya başladı.tek seferde marşı alıyor ama devir çok düşük araba titriyor stop edecekmiş gibi oluyor.yaklaşık 6-7 saniye sonra 1500 devire çıkıp düzeliyor.Bu aralar sanayiye de gitmek istemiyorum.Malum corona heryerde.Araçta atiker grand kit varbir fikri olan var mı?
Büyük ihtimalle LPG ayarı aşırı bozuktur ve benzin haritasını bozmuş olabilir buda ilk çalışmada sıkıntı çıkarır ilk önce akü eksi kutup başını söküp yarım saat kadar bekleyin tekrar takıp aracı bir iki gün benzinde kullanın sonrasında takip edersiniz düzelme olursa LPG ayarı yaptırırsınız tabi bu arada Hüsnü Bey'in tavsiyelerine de uyunuz LPg enjektör ve regülatörü test etmiş olursunuz.
Dediğiniz gibi benzin haritası bozulmuş.Lpg ayarı bozukmuş .%30 fakirde çalışıyormuş.Afr ayarı yaptırdım. Sorun düzeldi.Arabanın gidişi de çok değişti.Uçuyor şimdi:))