0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kazasız belasız kullan, ama bir daha sürat yapma hele yağışlı havalarda, senin yüzünden üzülmek istemeyiz [/quote]Çok teşekkür ederim sağol.Ama o süratı ben değil babam yaptı.Yinede haklısın hava şartları kötüydü.Kötü olmasa bile o kadar yüksek hız'da hakimiyet çok zor herşey anlık Bu yolculuk esnasında kötü hava şartlarına rağman aracın yol tutuşu beni etkiledi.Virajlarda biraz yatıyor ama kendini kolay kolay bırakmıyor
araban güzel hayırlı olsun .zaten oldum olası bu renge hasta oluyorum sedana ağırr bi hava kattığını düşünüyorum.corollanın hb sine hasta olmasaydım kesinlikle bu renk sedan alırdım.[/quote]Çok teşekkür ederim abi sağol.Araba işi bi yandanda kısmet bence en iyisi neyse o olsun senin arabanında maşaallahı var.[quote=Levent Sevim]Renk güzel araç güzel maşallah.220 tam görmesi imkansız gibi 218 falandı heralde?[/quote]Sağolasın Levent.215 geçtiğine eminim ama niye 220 görmesi imkansız?
sadece fikir ama bizim aletlere plakalık gitmiyor onu çıkarıp sağlam bi işçilikle yapıştıttırsan felaket duruyor.levent 2005 hb ile sonuna 220 ye dayandırdım lakin 220 gidiyomudur bilemem galiba kadran farkı var 5 km falan.[/quote]Evet kardeşim doğru söylüyosun plakalık gitmiyor.Hatta bana göre hiçbir arabaya plakalık gitmiyor sevmiyorum ben.Zaten yakında sökecem eğer ben sökmezsem bi gün yolda giderken kendisi sökülecek Yapışkanları bitmiş artık kenarlardan atmaya başladı.APP yapalım diyorum ama mühür işi zor.Bakalım hayırlısı...
Çok teşekkür ederim abi sağol.Araba işi bi yandanda kısmet bence en iyisi neyse o olsun senin arabanında maşaallahı var.Sağolasın Levent.215 geçtiğine eminim ama niye 220 görmesi imkansız?[/quote]sağolasın savaş.bende 215 bastım hatta leventlede konuşmustuk 220 basmıyo diye
sağolasın savaş.bende 215 bastım hatta leventlede konuşmustuk 220 basmıyo diye[/quote]İlginç geldi bana [quote=Dağhan Baştuğ]Resimlere bir sağ bir sol buynumu bükerek baktığımdan boyun kireçlenmesi tehlikesi atlattım valla Kazasız belasız.Çok sade ve hoş bir araç..Hız konusunda ben de arkadaşlara katılıyorum...[/quote]Hehe Değişiklik olsun dedim sağlı sollu çapraz çekiim dedim böyle oldu İyi dileklerin için teşekkür ederim Abi çok sağol.Hız konusuna gelince haklısınız valla
kazasız belasız güzel günlerde inşallahbu araç bence tam aksine yatmıyo ae 101 ler kadar ve dire önden kayıyo ve viraja girer girmez gaz kerseniz arkayı koparıyobabm geöen gün diyodu mustafa şuradaki viraja şöyle şöyle 70 le girdim bak böyle oldu diye bende dedim baba oraya impi ler evolar 80 le giriyo[/quote] evolar 4 çeker kardeş bırakta corolladan daha iyi girsin viraja