0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ramazan bey Pazartesi yada Salı ben size burdan bilgi veririm size.Ankara'da bir arkadaş yapıyormuş.Mercek,Angel,karartma falan..İşçiliği de iyi dediler.Ben bir bakayım işçiliği falan iyi ise sizede yaptırırız.Bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü..Bana özelden cep numaranızı yollarsanız,size dönüşüm rahat olacaktır..
yani eğer genelleme yapıyorsanız lütfen noktalama işaretlerine dikkat ediniz. Herkes her işi berbat yapıyor diye birşey yok. Yapılan işçiliği beğenirsem inanın abuk subuk konuşanlara da bir çift lafım olacak.
tamam dostum anladım. peki sorununun ne olduğunu ve halledip halledemediğini , nasıl hallettiğini benimle paylaşırmısın.
sorun mu:D herşey sorun 1.mercekler ayarlı takılmamış üstünden ayar yapıldıgında uzunlar apartmanların6.katına bakıyor 2.deli gibi su alıyor farlar.3.mercek kapagı yok yuvarlak saçma bişe takılmış mercekle ampulun takıldıgı yer arasından ışık çıkıyor mercegin anlamı kalmıyor.4.taktıgı dandirik yuvarlak bişe takarken çıkıyor.5.olması gereken mercek çizgisi yok ve aydınlatma çoooook vasat.sorunu çözdüm mü hayır her aradıgımda binbir yalanla karşılaştım yaptırmak istesem 100 ytl verip far camı döktrmem gerekicekti far camlarımı da maffetmişlerdi onun dışında 200 ytl için ne yapılabilirki insana hukuki hiç bi işlem uygulayamazdım o para içindi başımı belaya sokmaya değmez dedim ve allahlarından bulsun dedim arkadaşlarım vasıtasıyla far bulup taktım
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...Kemer'e sevgiler...Telefon numaranız da güzelmiş.Tam memleket dolaylarından.
evet guzel bıraz torpıllı oldu numara:) kemerede beklerıım yolunuz duserse mısafır etmek ısterım sızı saygılar..
1 günle ıskaladım..evet tümü doğru maalesef..aynı sorunlar aynı şeyler. bakalım başka bir ustayla durumu düzeltip düzeltemeyeceğimi araştırıyorum.Sana özür borçluyum..İşin aslı biraz asabım bozulmuştu.