0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş malesef artık telefonlara da çıkmıyor. Çıkan babasıda sen ne numuneymişsin dedi. Vah vah. Arkadaşlar aman uzak durun.
arkadaşlar öncelikle büyük geçmiş olsun,bnde önceden farlarımı karartıp angel taktırmıştım ama farların içine etmişti yapan kişi,sora o farları değiştirip 0 angel farını aldım bnm arabaya,sorada montajını o sizin dediğiniz bahçelievlerde sönmez tuningdeki çocuğa yaptırdım,bni bi arkadaşım ona yönlerdiği için onn yanına gitim fiyatta yardımcı olr maksadıyla,ama 10 dk uğraştı montaj için 40 tl aldı.işçiliğini de hiç beğenmedim her yerden vidaladı farı ama tam oturtamadı.dükkanı da tuning dükkanı falan değil de daha çok far tamircsine bnziyo zaten:)bni bi kaç gün geçtikten sora telefonla aradı snn aracına göre 0 sis far buldum,müsait olduğun zaman gelir bakarsın dedi,yanına bi gittim sis farları 2. el berbat çizik bide bana 0 demişti,fiyatnıda bana dioki 2sini 80 tlye aldım ,görseniz ikisine 10 kuruş bile vermezsiniz yani ,normalde orjinal 0 sisler 140 ytl:D,bu arada sis farlarının arkadaki siyah plastik bağlantılarıda yok diyo ki onları da gidip servisten alcaksın,anlıyacağınız çocuk milleti çarpıyo resmen,kazıklamaya çalışıo.bidaha ona bişe yaptırmam.birde muayenede far yükseklik ayarının olmaması sorun yaratır mı?çocuk angel farın montajını yapıyoken bu farın far yükseklik ayarı girişi olmadığı için ,far yükseklik ayarını yapan kabloyu fara bağlamıyoum dedi.Acaba varda o mu anlamadı montajından?Bu angel farlarda yükseklik ayarı omuyo mu yada,bi bilginiz var mıdır?Birde farı kenarlardan tam oturtamadı her yerden vidaladı ama,neden oturtamadı onu nasıl ayarlayabiliriz,başka birine göstermeye gerek var mıdır?
en temiz çıkma farın fiyatı 200 ytl dir fazlası verilmez,yan sanayi farın - yönü xenon kullanıldığı için çabuk kararır solar camları,oturmaz tam,su alabilir
valla abicim istanbuldan yardımcı olmak isterim ama çıkma far sonuçta gözünle görmeden olmaz ama taşş çatlasa 150 en ama en babası oda istanbulda,ankara uçmuş resmen