Gönderen Konu: Corolla GR Sport ve Corolla Trek  (Okunma sayısı 1351 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
Corolla GR Sport ve Corolla Trek
« : Şubat 26, 2019, 18:54:15 »

Toyota, 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Corolla'nın iki yeni versiyonunu ilk kez beğenilere sunacak.
Toyota'nın açıklamasına göre, şirket, Corolla GR Sport ve Corolla Trek versiyonlarıyla ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yeni Corolla GR Sport, fuarda yapılacak dünya lansmanıyla birlikte Yaris GR Sport'tan sonra Toyota'nın Avrupa'daki GR Sport ürün gamına katılacak ikinci model olacak.

Hatchback ve Touring Sports modellerinde 1.8 veya 2.0 hibrit motorlarla sunulacak yeni Corolla GR Sport'ta kendine has tasarım detayları öne çıkıyor. Koyu krom siyah yeni ön panjur, farklı tasarıma sahip yan eşikler ve arka difüzör yeni modelin performansının altını çiziyor. Bu versiyonda aynı zamanda özel olarak tasarlanan 18 inç alaşım jantlar, arka koyu camlar, sis lambaları, LED farlar ve iki tonlu renge sahip dinamik gri renk de yer alıyor.

Corolla Trek

Toyota'nın Cenevre'de tanıtacağı diğer model ise, aktif yaşam tarzı ve outdoor maceralardan hoşlananlara hitap ediyor. Yeni Corolla Trek versiyonu, Touring Sports modellerinde 1.8 veya 2.0 litre hibrit motor seçenekleri ile yer alacak.

Avrupa C segmentinde, crossover tarzı araçlara artan ilgiyi yansıtacak olan Corolla Trek, Trek bisikletleri ve Toyota arasındaki iş birliğinin bir ürünü olarak öne çıkacak. Bu birliktelik, iki markanın tamamlayıcı mobilite çözümlerini sunarken çevreye verdiği benzer değeri ortaya koymasını da sağlayacak.

Aktif yaşam tarzına sahip aileleri hedefleyen Corolla Trek, standart modele göre 20 mm daha fazla sürüş yüksekliğine sahip. Farklı crossover tarzını önde ve arkadaki alt korumalar, özel 17 inç alaşım jantlar, arka koyu camlar, sis lambaları ve LED farlarla ortaya koyacak. Corolla Trek'in kabininde ise, 7 inç TFT bilgi-eğlence ekranı, modele özgü iki tonlu koltuklar ve ahşap dekoratif kaplamalar yer alacak.

Toyota Club Türkiye

Corolla GR Sport ve Corolla Trek
« : Şubat 26, 2019, 18:54:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla GR Sport ve Corolla Trek
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2019, 17:39:52 »
Corolla Trek

Corolla GR Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2019, 18:46:38 »
Genel olarak tasarımlarında olumlu yönde gelişmeler var (tasarım her ne kadar öznel bir algı olsa da). Özellikle ön tampon tasarımı oldukça hoş. Trek'de arka tamponun biraz daha koruyuculu olması bence daha iyi olurdu. Stop grubunun tasarımı da özgün duruyor.
Ön çamurluk içinde davlumbaz mı görünen, motor bölümü mü (umarım ikincisi değildir).
İç tasarımda da, sport-eco tuşunun vitesin önünde olması ergonomik olmamış bence. Vitesin sürücü tarafında ya da park freni butonu civarında olması daha iyi olurdu.
Trek ile sergilenen bisikletler de çok önemli ve anlamlı bir kültür, fikir ve yaklaşımı ergiliyor bence, bu konuda tebrik etmek gerekir Toyota'yı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2019, 21:15:06 »
Corolla Trek çok hoş olmuş,(sadece jant tasarımı dışında) jantlar gereğinden fazla kaba gözüküyor Gr sport'un jantları daha hoş,o jantlar Corolla Trek ile kombine edilirse muhteşem olur tam bir aile aracı.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 08, 2019, 18:51:53 »
Corolla Trek çok hoş olmuş,(sadece jant tasarımı dışında) jantlar gereğinden fazla kaba gözüküyor Gr sport'un jantları daha hoş,o jantlar Corolla Trek ile kombine edilirse muhteşem olur tam bir aile aracı.
O jantların benzerini daha önce bir yerde görmüştüm, araçta mı, jant modellerinde mi hatırlamıyorum, ama hatırlayan çıkacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 08, 2019, 18:58:26 »
Inşallah o egzoz çıkışları sahte değildir. Mercedes gibi alay konusu olur :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 08, 2019, 19:53:42 »
O jantların benzerini daha önce bir yerde görmüştüm, araçta mı, jant modellerinde mi hatırlamıyorum, ama hatırlayan çıkacaktır.
Hakan bey jantlar aslında wv jantlarına benzetilmeye çalışılmış ama olmamış en azından benim için olmamış çünkü ben wv sevmiyorum.
İlk görüşte bana şu Passat jant modellerini hatırlattı
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.