Gönderen Konu: Dışarıdan park sensörü taktırmak garantiyi nasıl etkiler..  (Okunma sayısı 8044 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Serviste park sensörü için ortalama 250 TL fiyat vermişlerdi.Dışarıdan birine 100 TL gibi bir fiyata yaptırmayı düşünüyorum. Aracın garantisi de bitmediği için bu nasıl bir durum oluşturur. Yorumlarsanız memmnun olurum.
Saygılar

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
  Selam.
 Sizi öncelikle Tanışma bölümünde kendinizi bizlere tanıtmaya bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Tabii ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
Serviste park sensörü için ortalama 250 TL fiyat vermişlerdi.Dışarıdan birine 100 TL gibi bir fiyata yaptırmayı düşünüyorum. Aracın garantisi de bitmediği için bu nasıl bir durum oluşturur. Yorumlarsanız memmnun olurum.
Saygılar

Ne tarz bir park sensörü seçeceğinizi bilmiyorum ama Toyota'nın sadece sesli uyarı veren orjinal arka park sensörünü Kartal Derindere'de bahsettiğinizden epey daha ucuz bir fiyata taktırmıştım, çok da memnunum.
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ekransız olanının fiyat 120 +kdv +işçilik.....?tl olarak fiyat vermişlerdi. Tampon sökülmesi vs işçiliği arttıran faktörlermiş. Siz ne zaman ve kaça taktırmıştınız, hatırlıyormusunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
sensörleri takarken tamponu deliyolar değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
sensörleri takarken tamponu deliyolar değil mi?
sensörler için 4 tane delik açıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
tam fiyat söyleyemiyeceğim size ama...
ben sensör takarken tampon sökmüyorum...bu işçilikte bir avantaj olurmu bi fikrim yok...
belirli ölçülerimiz var,o ölçülere göre delikler açıyoruz ve sensörü takıyoruz...

garantiyi kapsarmı...mekanik olarak kapsamayabilir ama tampona dışarıdan müdahale olarak kabul edileceğinden kaporta kısmının garantisinde bir sorun olabilir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
garantiyi neden etkilesın ki öyle bişey olabilirmi arkadasım ıster servısten ister dısardan park sensörü taktır hiçbişekilde garantı sartlarını bozmaz taktırdıktan sonra kaskonada zeyil yaptırırsın işletirsin yarın bırgun biri carpar sa park sensorune  bişey olursa kaskoya zeyıl yaptırmadıgın ıcın paranı alamazsın..benim aracımada aksesuar takıldı toyota kaskoma işlettimm...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
garantiyi neden etkilesın ki öyle bişey olabilirmi arkadasım ıster servısten ister dısardan park sensörü taktır

Mesela park sensörü bağlantılarını aracın tesisatına bağlarken yapılan bi yanlışlık bu aksamla ilgili parçaları garantiden çıkarabilir...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: Dışarıdan park sensörü taktırmak garantiyi nasıl etkiler..
« Yanıtla #10 : Mart 20, 2009, 10:16:36 »
tam fiyat söyleyemiyeceğim size ama...
ben sensör takarken tampon sökmüyorum...bu işçilikte bir avantaj olurmu bi fikrim yok...
belirli ölçülerimiz var,o ölçülere göre delikler açıyoruz ve sensörü takıyoruz...

garantiyi kapsarmı...mekanik olarak kapsamayabilir ama tampona dışarıdan müdahale olarak kabul edileceğinden kaporta kısmının garantisinde bir sorun olabilir.
Günaydın,
 tampon sökülmeden yapılıyorsa işçilik fiyatı düşmeli bence,
elektrik bağlantısını geri vites lambasına gelen kablodan mı alıyorsunuz ya da bu işin maliyet söyleseniz daha iyi olurdu(istanbulda iseniz) tarkan@entokim.com.tr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 20, 2009, 16:36:48 »
Ekransız olanının fiyat 120 +kdv +işçilik.....?tl olarak fiyat vermişlerdi. Tampon sökülmesi vs işçiliği arttıran faktörlermiş. Siz ne zaman ve kaça taktırmıştınız, hatırlıyormusunuz.

Kasım ayında taktırmıştım park sensörünü. Orada bir arkadaş çok yardımcı olmuştu; sayesinde epey bir indirim yapılmıştı ve sensör 150 TL civarına gelmişti. 50.000 bakımı da yapıldığı için toplamda da 360 gibi birşey vermiştim, onu da taksitlendirmişlerdi....
2005 Corolla Sedan Terra A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Mart 20, 2009, 22:28:57 »
merhaba arkadaşlar bende 2002 hb var bende pıyasadan park sensörü aldım ve dışarıda taktırdım toyotanın orjınal park sensörünü aldın lcd ekranlı ve dışsrıda sanayide boyacıya aracımın rengine boyattırdım sanayide elektirikci bir ustaya taktırdım bende takarken aracın yanında durdum tanpon falan sokülmedi aracın geri vides elektirik koblosından baylantı yaptı  ve şase koblosunuda bayladı başka aracın hic biyerinden baylantı yapmadı yalnızca park sensörü ana modülüne gözlerin soketlerinive lcd ekranın soketini taktı okadar aracın garantisini bozacagını sanmıyorum ben taktırdım cokta memnunum arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Mart 21, 2009, 16:57:07 »
merhaba arkadaşlar bende 2002 hb var bende pıyasadan park sensörü aldım ve dışarıda taktırdım toyotanın orjınal park sensörünü aldın lcd ekranlı ve dışsrıda sanayide boyacıya aracımın rengine boyattırdım sanayide elektirikci bir ustaya taktırdım bende takarken aracın yanında durdum tanpon falan sokülmedi aracın geri vides elektirik koblosından baylantı yaptı  ve şase koblosunuda bayladı başka aracın hic biyerinden baylantı yapmadı yalnızca park sensörü ana modülüne gözlerin soketlerinive lcd ekranın soketini taktı okadar aracın garantisini bozacagını sanmıyorum ben taktırdım cokta memnunum arkadaşlar
Montajı kolay gibi , kendim de takabilirim gibi geliyor ama işi ehline yaptırmak daha iyi sanki. Önemli olan garantinin nasıl etkileneceği, Forumda toyota dan arkadaşlar var mı acaba onlar nasıl yorumlardı..