0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serviste park sensörü için ortalama 250 TL fiyat vermişlerdi.Dışarıdan birine 100 TL gibi bir fiyata yaptırmayı düşünüyorum. Aracın garantisi de bitmediği için bu nasıl bir durum oluşturur. Yorumlarsanız memmnun olurum. Saygılar
sensörleri takarken tamponu deliyolar değil mi?
garantiyi neden etkilesın ki öyle bişey olabilirmi arkadasım ıster servısten ister dısardan park sensörü taktır
tam fiyat söyleyemiyeceğim size ama...ben sensör takarken tampon sökmüyorum...bu işçilikte bir avantaj olurmu bi fikrim yok...belirli ölçülerimiz var,o ölçülere göre delikler açıyoruz ve sensörü takıyoruz...garantiyi kapsarmı...mekanik olarak kapsamayabilir ama tampona dışarıdan müdahale olarak kabul edileceğinden kaporta kısmının garantisinde bir sorun olabilir.
Ekransız olanının fiyat 120 +kdv +işçilik.....?tl olarak fiyat vermişlerdi. Tampon sökülmesi vs işçiliği arttıran faktörlermiş. Siz ne zaman ve kaça taktırmıştınız, hatırlıyormusunuz.
merhaba arkadaşlar bende 2002 hb var bende pıyasadan park sensörü aldım ve dışarıda taktırdım toyotanın orjınal park sensörünü aldın lcd ekranlı ve dışsrıda sanayide boyacıya aracımın rengine boyattırdım sanayide elektirikci bir ustaya taktırdım bende takarken aracın yanında durdum tanpon falan sokülmedi aracın geri vides elektirik koblosından baylantı yaptı ve şase koblosunuda bayladı başka aracın hic biyerinden baylantı yapmadı yalnızca park sensörü ana modülüne gözlerin soketlerinive lcd ekranın soketini taktı okadar aracın garantisini bozacagını sanmıyorum ben taktırdım cokta memnunum arkadaşlar