Gönderen Konu: Sonradan Takılan Anahtarsız Çalıştırma  (Okunma sayısı 2029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Sonradan Takılan Anahtarsız Çalıştırma
« : Şubat 23, 2019, 12:08:18 »
Youtube da fazlasıyla reklamları ve tanıtım videoları dönüyor bu ürünün. Facebook gruplarında gerek malum site ilanlarında uygulanmış araçlar mevcut bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz. Güvenlik önlemi acaba ne kadar vardır. Aracın başına bir olay geldiğinde sigorta firması araç sahibinin maddi hasarını karşılar mı?

Toyota Club Türkiye

Sonradan Takılan Anahtarsız Çalıştırma
« : Şubat 23, 2019, 12:08:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Sonradan Takılan Anahtarsız Çalıştırma
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2019, 12:17:07 »
Güvenlik önlemini bilmem ama eğer araca bu tertibattan dolayı bir zarar gelirse kasko kesinlikle karşılamaz çünkü araçta yapılan tadilatları kaskoya bildirmeniz ve poliçenin yeniden düzenlenmesi yapılan tadilat,ekleme vs poliçeye yazılması lazım bu işemleride yapan kimsenin kaşesi imzası servis belgesi olması lazım yada işlemin orjinal olarak yetkilide yapılması lazım aksi halde kasko kabul etmez ve herhangi bir aksaklıkta bu durumu bahane göstererek sizi haksız çıkarır.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 23, 2019, 12:28:21
Anıl sistemin yazılımı türk firmasımı araştırdınmı,eğer öyleyse bu gurur verici bir  iş olmuş,önce  video'yu izlrmeden yorum yaptım ama sistem güzel işliyormuş hatta orjinalinden bi tık iyi gibi :)
Ama yinede ilk msj'da yazdıklarım geçerlidir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2019, 13:56:47 »
başarılı bir çalışma ve yapım.geçen hafta toyota kasko yaptırdığımda sigorta şefi bayan serviste takılan yan kapı kuşakları,bagaj havuzu ve ön arka park sensörleri haricinde ek olarak yapılan bir şey var mı diye sordu,sonra bizim 1000 tl ödediğimiz park sensörü fiyatının şimdi 1500.- tl olduğunu,ek olarak 5 tl gibi bir rakam ödenirse güncel fiyat olacağını söyledi ve ona göre ödeme aldı.bu durumda böyle bir ek yapının mutlaka kasko şirketine,ümit şahantimor beyin dediği gibi fatura ile ibraz edilmesi ve araç kasko değerine ilave edilmesi ve prim tahakkuku söz konusudur.diğer taraftan araç çalındığı takdirde böyle bir eklemenin sistemi bozduğu,bu nedenle çalındığı veya zemin hazırlandığı gibi durumlar olabilir.taktırmadan önce sigortacı ile konuşmak,maliyetini bildirmek ve ona göre prim ödeyip onaylandığında taktırmak uygun olacaktır diyorum.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '23
  • 13 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2019, 19:04:51 »
Geçen gün arkadaşa Passat bakmaya gittik baktım anahtar yeri var bu ne dedim temsilci arkadaş genel merkeze çok fazla şikayet geldiğini güvenlik nedeniyle bu özelliğin kaldırıldığını söyledi.
2023 hibrit corolla flame x pack....