Gönderen Konu: Ötv indiriminden sonra iKİNCİ EL fiyatları nasıl?  (Okunma sayısı 981 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Merhaba arkadaşlar;
Bu konu başlığını açmamın sebebi ikinci eldeki beliirsizliğin, en azından üye olan arkadaşların bilgileri dahilinde nereye gitmekte olduğunu anlamak.
Ben biricik arabamı indirimden tam 5 gün önce bana göre uygun bir fiyata sattım ve acil olarak otomatik bir araca ihtiyacım var.
Benim gibi iyi bir ikinci el araç alamak isteyenlere rehber olacak bilgilerin paylaşılmasını diliyorum.
İlginize şimdiden teşekkürler...
EFSANELER HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Ötv indiriminden sonra iKİNCİ EL fiyatları nasıl?
« Yanıtla #1 : Mart 18, 2009, 20:11:36 »
serdar bey piyasadan haberim yok şimdilik ama bence ikinci elde düşüş muhakkak vardır... eski araçlarda sahibi yeni araç almak istiyor diye acilen satmak istediği için fiyatlar düşer, yeni araçlardaki düşüş daha net olur özellikle üretimi devam eden araçlarda, çünkü sıfırı düştüğü için ikinci elleri daha ucuz olur..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • aile için efsane
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2009, 20:38:37 »
Türkay bey yazdığınız bir gerçek...
Benim ve üyeler için en iyi refaranslar bu günlerde alım satım yapanlar yada takasda verilen fiyatlardır.Bu fiyatları paylaşırsak herkes için daha iyi olur diye düşünüyorum...
EFSANELER HİÇBİR ZAMAN ÖLMEZ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 20, 2009, 02:23:59 »
her araç hakkında yorum yapılamayacağından genel konuşulabilir
ötv indirimi başlığında fiyatlar hakkında yorumlar yapıldı incelerseniz görürsünüz
2 3 yaşında araçlara kadar 3000 4000 civarında değer eksilmeleri olur bence, yaş büyüdükçe aralıklar düşer mantıken