0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2015 model Skoda SuperB aracında kullanan kuzenim verim aldığını söyledi. Performans anlamında çok hissettirmiş ama bizim araçlarda nasıl olur bilemiyorum. Würth markadan başkası düşünülemez zaten ama verimli sonuçlanmayabilir.[/Bende würth düşünüyorum zaten başka kullanmam ama zararı olur diye çekiniyorum
BenZinli araçta enjektör temizleyici kullanan var mı önerir misiniz tişe yarıyor mu yoksa Zararlı mıTekleme var araçta
Aldım würth marka bende deneyeceğim dolu depoya mı koyuyoruz bu şeyi
evet doku depoya ama önce benzin istasyonunda katkıyı depoya döküp üstüne benzin dolduracaksınız sonrasında müsait bir yola çıkıp en az 30 dk yüksek devir çevirmeniz lazım aksi halde birşeye yaramaz,zaten sistemde herhangi bir sıkıntı yoksa fazla birşey farkettirmez.
Depo gırtlağa kadar dolu şuanda ne kadar eksilteyim würth ü koymak için tekleme var ve çekiş azaldı o yüzden kullanıcam işe yarar mı
tekleme sadece benzindemi var yoksa herzaman yapıyormu sadece benzin hattındaki veya enjektörler deki olumsuzluklar olmaz başka sebeblerde olabilir,ilk önce onu düzeltmelisiniz.
Gaz da benzin de motor soğuk sıcakken yapıyo her türlü 1-2 vites 2bin devir altında
boşuna benzin katkılarıyla uğraşmayın aracın ateşleme ve boğaz kelebeği tertibatını kontrol ettirin,ek olarak motor tamamen soğukken ıslak ve kuru kompresyon testi yaptırın,bu saydıklarım size kesin sonucu verecektir,ancak işten anlayan ehil kişiler tarafından yapılmalıdır.
Kompresyon testini Yen'i öğrendim netten baktım biraz bizim ae 101 kaç psi bar olması lazım sağlam olduğuna dair
onu kompresyonu yapan yerler daha iyi bilir ama sağlıklı bir motorda 4 gözün hepsi birbirine yakın değerler vermesi lazım, örneğin birinci göz 12 diyelim yanındaki 10 veriyorsa o gözde sıkıntı var anlamına gelir yaptırdığımız yer size sonucu müspet veya menfi olarak söylerler.Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2019, 23:31:02Sizin dikkat etmeniz gereken motorun gayet soğuk olması lazım eğer yaptıracak olursanız aracı sabah çok erken saatlerde testin yapılacağı yere götürün ve stop edin öğleye hatta sonrasına kadar bekleyin motor iyice soğuması gerekli aksi halde yapılan test yanlış sonuçlar verir.
Eğer Dediğiniz gibi 2 bin devir altında yapıyorsa 1-2 vitesde iken sorun ya hava filtresi kaynaklı yada baskı balatandır