merhaba arkadaşlar
2003 model t25 avensis aracımı yeni aldım,araca sonradan takılan kılıfların neredeyse hepsini söktüm sadece arka koltuğun oturma minderi kaldı,minderi bir türlü yerinden çıkartamadım,nasıl söküleceğini bilen arkadaşım var ise tarif ederse çok sevinirim yarın sabahtan aracımı iç kuaför yapılmak üzere teslim edeceğim
sizlerden yardım beklemekteyim
Merhaba Kenan Bey, koltuğun ön tarafında iki tane plastik gömme tırnak tutuyor. Bir tornavida yardımı ile koltuk tırnaklarını kurtarıp çıkararabilirsiniz. Yada,koltuğun tırnak olan yerinden hızlıca yukarı kaldırmak suretiyle (bu biraz riskli, plastik tırnak kırılabilir)
Sizin uğraşmanıza gerek yok kendinizi boşa yormaya kendileri hergün çeşitli marka model araçlarla haşır neşir oluyorlar,kendileri kolay bir şekilde sökerler.
Eğer arka koltuk sökümü tüm araçlarda aynı ise, kendi mazda 3ümde çok sertçe çekmek suretiyle gelmekte. Ama ben denediğimde var olan fıtığımı ciddi bir boyuta ulaştırmıştım. Ciddi kuvvet uygulamak gerekiyor.
Eğer arka koltuk sökümü tüm araçlarda aynı ise, kendi mazda 3ümde çok sertçe çekmek suretiyle gelmekte. Ama ben denediğimde var olan fıtığımı ciddi bir boyuta ulaştırmıştım. Ciddi kuvvet uygulamak gerekiyor.
mutlu hocam aslında çok kuvvet uygulamanıza gerek yok anlık çok sert çekmeniz gerekmekte ve merkezi kuvvet uygulamanız gerekiyor,tekrar takarken az birşey yağ değdirirseniz tekrar sökmesi basit olur.
mutlu hocam aslında çok kuvvet uygulamanıza gerek yok anlık çok sert çekmeniz gerekmekte ve merkezi kuvvet uygulamanız gerekiyor,tekrar takarken az birşey yağ değdirirseniz tekrar sökmesi basit olur.
Aynen öyle Ümit bey. Arkadaşım söktü. Zaten 1 kez söküldü mü diğerlerinde çıkarmak kolaylaşıyor.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim
işlem başarı ile yapıldı neyseki söktüm koltuğu ve kılıfı çıkartım hayırlısıyla bugün kuaföre vereceğim arabayı