Toyota model kodu, aracınız AE111 oluyor. Benimki AE92 mesela. AE111 olarak arama yaparsanız sitenin içinde detayları bulabilirsiniz.

çok yakışıklı duruyor arkadan
ahmet bey bu coronaların arka tasarımına hayranım ben yaaçok yakışıklı duruyor arkadan
ben bmwnin her modelini seviyorum, her kıvrımına bayılıyorum toyotada da en beğendiğim tasarımlardan biridir coronanın arkası, bir ara çok istemiştim corollayı satıp corona almayı ama iç tasarımını beğenmemiştim, corollanın içinde çok yumuşak hatlar hakim, coronanın arkasındaki o duruş içiyle bütünleşse tam bir tasarım harikası olacakmış
ben size ahmet bey diyip duruyorum ama beyi kaldırsam ahmet abi desem rahatsız olurmusunuz? bana da türkay denmesini tercih ediyorum, çok resmiyeti sevmiyorum daben bmwnin her modelini seviyorum, her kıvrımına bayılıyorum toyotada da en beğendiğim tasarımlardan biridir coronanın arkası, bir ara çok istemiştim corollayı satıp corona almayı ama iç tasarımını beğenmemiştim, corollanın içinde çok yumuşak hatlar hakim, coronanın arkasındaki o duruş içiyle bütünleşse tam bir tasarım harikası olacakmış
![]()

bence de corollanın döşemesi modifiye istiyor, açık gri deri kaplanabilir, siyah çok ağır kaçar özellikle arabası benimki gibi beyaz ise..vites ise deri-krom bir vites topuzu olabilir (trdnin var benim kasa için) corollanın dışı için çok hoş çözümler buldum, arka tasarım çok süper olabiliyor 3-5 rütuş ile hatta corona kadar heybetli göstermek bile mümkün, reflektörü aldım bile stoplar arasındaki, coronadakinin benzeri, ortada corolla yazan, stopların devamı..4lü egsoz çıkışı çok güçlü ve heybetli gösterir aracı, bu da aklımda ve istediğim bir şey, corollanın iç tasarımına hayranım, bir de ön tasarımı da çok güzel, hatta coronadan bile güzel, daha yumuşak çizgiler söz konusu, bir de dünya çapınca üretilen ve fazlasıyla tutulan bir model olması da mükemmel bir artı benim için, modifiye için çok çeşitli ürünler bulunabiliyor piyasada..hızlanma verileri olarak toyotayı çok çok beğeniyorum, 88-96 model 5.20ler 10.4 saniyede 100e çıkıyor, 96-2004 modeller 11.2 saniyede çıkıyor
benim 1.6 corollam 0-100 konusunda tam bir canavar, 10.4 saniye yetiyor ona, tabii sizin coronanızla kıyaslamıyorum
. O konuda da seninle beraberim zira en beğendiğim kasalar klasik ve yuvarlak hatları olan Jaguar ve Rover kasalarıdır. Corolla AE101'in akıcı çizgilerinin farkındayım. Özellikle station (touring wagon mu diyorlardı) kasasının arka tamponla buluşmadan önce yaptığı o kıvrımı seviyorum. Bu arabaların benim açımdan tek imaj problemi yollarda çok sayıda olması nedeniyle sıradanlaşması. Senin yaptığın modifikasyonlar tabi bu durumu düzeltebilir. Daha kişisel bir hava vermiş oluyorsun. O reflektörün resmini koymuştun galiba değil mi.. Görmüştüm. Güzeldi. Hem görünürlüğü de arttırır karanlıkta, siste, park etmişken vs.
bir de yumuşak çizginin yanında ben z4 gibi sinirli, 300c gibi kaba tasarımları da severim
Ahmet abi bu araçların model kodu Türkiye'de ST191 olarak geçiyor. Farklı ülkelerde T190 diye geçiyorsa bilemiyorum.