0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maliyet hakkında biraz bilgi verebilirmisin? lpg öncesi ve sonrasındaki fark nasıl yakıt tüketiminde?iyi günlerde kullan...[/quote]300 peşin 150*10 yani 1800 ytl ruhsat hariç oda yaklaşık 200 ytl kısca 2000 ytl brc sıralı sistem
gökhan bence maliyet olarakta güzel yaptırmışsın. vade olayıda güzel. heryer vade yapıyormu acaba. eğer yapmıyorlarsa nerde yaptırdığını söyleyebilirmisin?ayırca taktırmadan önce ve sonraki yakıt sarfiyatın ne oldu?şimdiden teşekkürler...[/quote]bendeki bilgileri sizlerle paylaşayım lpg taktırmadan evvel yaklaşık altı ay kadar internet ve taktıran arkadaşları araştırdım ve sonunda türkiyede en çok adı geçen iki firma öne çıktı tartarini ve brc fiyatları yaklaşık olarak aynı ancak brc'nin satış sonrası ve yaklaşımı çok güzel ve profesyonelce bende bu yüzden brc taktırdımtaksit olayına gelince geçen aylarda dövizde dalgalanmadan dolayı fiyatlar yukarıda çıktı daha sonrada herhalde talep azalınca vade ypmaya başladılar brc'nin türkiye distribütörü 2a mühendislik googlede araştır bulursun al buda linkilpg 2a mühendisliksarfiyat daha konuşmak için erken imiş birkaç depodan sonra belli olurmuş yanlız 1450'den 55.000 ytl'lik gaz aldım sırf şehir içi 350 km oldu dahada ikaz sesi gelmedinereye taktırayım dersen sanayide birkaç ustaya sordum hepsi yetkili servisim dedi yalan söylediler 1500-1600 takarız dediler 2a'nın sitesine gir orada yetkili servislerin adresleri var yanlız işi bimeyen acemi yada yetkili olmayan yerde yaptırırsan başına iş alırsın
hayır takılmıyor fsı motor ve benzeri motorlar üzerinde çalışıyorlarmış daha deneme aşamasında imiş şu anda takılmıyor zaten oturması uzun sürer bence hiç kendini zorlama birde daha çok iş çıkarta bilirsin kaş yaparken göz çıkartma[/quote]Sanayide bu işlerle uğraşan ustayla konuşuyodumda sordum takılır mı diye ama bu direkt enjeksiyonlu farkeder mi dedim adam "takaruz" dedi kendinden emin bir şekilde bende inandım adam bilmiyor galiba takan var mı fsi motora taktıracağımızdan değil de