Gönderen Konu: Mercedes-Benz 300 SEL W126 | Balina Kasa |  (Okunma sayısı 2762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Mercedes-Benz 300 SEL W126 | Balina Kasa |
« : Ocak 19, 2019, 18:20:19 »

Çok güzel bir inceleme olmuş meraklılarına tavsiye ederim.

Toyota Club Türkiye

Mercedes-Benz 300 SEL W126 | Balina Kasa |
« : Ocak 19, 2019, 18:20:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32500
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ynt: Mercedes-Benz 300 SEL W126 | Balina Kasa |
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2019, 18:27:06 »

Çok güzel bir inceleme olmuş meraklılarına tavsiye ederim.

Bu araca hastayım. Eski mercedeslere karşı bi sevda var bende. Bunun siyahından olacak krom jantları olacak. Caddede yavaş yavaş mercedesin verdiği ağırlıkla ilerlerken arkada bobby shmurda - hot n*gga çalacak  :D. Gergin araç ya. Ama sağlamını ve az kmlisi bulmak çok zor. Altınada bakmak lazım alırken çürük çarık olabilir bu modelli araçlarda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2019, 18:30:19 »
Bu araca hastayım. Eski mercedeslere karşı bi sevda var bende. Bunun siyahından olacak krom jantları olacak. Caddede yavaş yavaş mercedesin verdiği ağırlıkla ilerlerken arkada bobby shmurda - hot n*gga çalacak  :D. Gergin araç ya.

Gerçekten oyuncak gibi değil de daha ziyade konfor ve dinginlik odaklı bir araç hissi uyandırıyor.Günümüzde bu derece temizini bulmak zor olsa gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32500
  • 3 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2019, 18:34:26 »
Gerçekten oyuncak gibi değil de daha ziyade konfor ve dinginlik odaklı bir araç hissi uyandırıyor.Günümüzde bu derece temizini bulmak zor olsa gerek.

Hocam genç kafa olduğu için şimdi bizde böyle bi düşünce uyandırıyor. Şahsen bmw nin e36sını seçmek yerine bu aracı tercih ederdim. Eski Bmwlerin çoğu serserilerin elinde ve gerçekten bmwnin eski modelleri artık doğan-şahin gibi görünüyor.

W126nın daha doğrusu Mercedes' in oturaklı oluşu hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yaşam, önce sınava sokar; sonra dersini verir.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 25000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2019, 20:09:34 »
Bu arkadaşların kanalını çok başarılı buluyorum. Güzel sunumları var .
2018, Corolla 1.6 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2019, 11:36:37 »
şimdiki basık tavanlı,düşük bel pantalon benzeri saçma kasa yapıları ile bu modellerin ne kalite ne saygınlık açısından bir karşılaşma içinde olması mümkün değil.15-20.000 km deki yeni mercedeslerin yağ ve  filtre bakımlarının 3-4 bin tl yi bulduğu günümüzde çok istenmesine rağmen balina kasayı muhafaza etmek,restore etmek ve yürütmek ciddi para sahibi olmayı gerektiriyor.1978 yılında 280 se manda kasayı 2 yıl kadar kullanma imkanı oldu,şimdi de ara sıra arkadaşlarımın yeni  e serisi olanları ile seyahate çıkıyorum ama o rahatlık pek yok.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 20, 2019, 12:28:46 »
şimdiki basık tavanlı,düşük bel pantalon benzeri saçma kasa yapıları ile bu modellerin ne kalite ne saygınlık açısından bir karşılaşma içinde olması mümkün değil.15-20.000 km deki yeni mercedeslerin yağ ve  filtre bakımlarının 3-4 bin tl yi bulduğu günümüzde çok istenmesine rağmen balina kasayı muhafaza etmek,restore etmek ve yürütmek ciddi para sahibi olmayı gerektiriyor.1978 yılında 280 se manda kasayı 2 yıl kadar kullanma imkanı oldu,şimdi de ara sıra arkadaşlarımın yeni  e serisi olanları ile seyahate çıkıyorum ama o rahatlık pek yok.

Her otomobil sahibini anlatıyor aslında. Hitap ettiği kişilikler,yaş düzeyleri vs.  Basık tavanlı ya da liftback,Grand coupe tasarımlar da hoşuma gidiyor.Her otomobilin ayrı bir karakteri var. Fakat bu otomobil ne kadar özel bir araç olduğunu gerek tasarımı gerek kalitesiyle belli ediyor.Kalite detaylarda gizlidir.Elbette tasarım göreceli kavram ama kalite açısından bakarsak günümüzdeki araçlarda bu yok malesef.Kullan at yenisini al mantığıyla üretilmiş çoğu.

Böyle özel otomobiller değerlenecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 20, 2019, 17:37:31 »
500 SEL, konfor ve heybetine göre nerede ise spor araç gibi gidebiliyordu düz yolda.
Zamanındaki çizgiler daha özgündü. Şimdi işlevsellik de ön planda. Mesela yeni A serisi, 1.5 Renault Dci motor ve 0,25 Cd civarı sürtünme katsayısı ile çok ilginç tüketim değerleri sunabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 20, 2019, 19:51:39 »
76 ve 94 model kullandım konfor ve yalıtım olarak çok  rahat araçlardı. 94 E200 idi. Mercedes otomobil servisinde 7 yıl çalışmış arkadaşım var o çok meraklı bana illa 190 al diyor bende şantiyeciyim benim gezdiğim yollara dayanmaz diyorum. Bmw e36 kasayı çok seviyorum iç dış tasarım olarak çok güzel yapılmış, lakin yukarıda yazıldığı gibi temiz orijinal bulmak zor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2019, 00:12:40 »
76 ve 94 model kullandım konfor ve yalıtım olarak çok  rahat araçlardı. 94 E200 idi. Mercedes otomobil servisinde 7 yıl çalışmış arkadaşım var o çok meraklı bana illa 190 al diyor bende şantiyeciyim benim gezdiğim yollara dayanmaz diyorum. Bmw e36 kasayı çok seviyorum iç dış tasarım olarak çok güzel yapılmış, lakin yukarıda yazıldığı gibi temiz orijinal bulmak zor.
aman yaşar bey bmv almada ne alırsan al her tarafı sorun sitres ustayla ahbab olursun sonra.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 21, 2019, 00:15:41
Arkadaşınızın dediği 190 kasa çok iyidir kasa ölçüleri ideal boydadır,yol tutuşu çok güzeldir ok gibi gider,yakıtı da diğerlerine nazaran daha iyidir,ama yıpranmış mersedes kesinlikle alma parçası pahalı olduğu için bütçeyi zorlar Toyota gibi ufak dokunuşlarla toparlanmaz ama temizi ve diri olanı mest eder adamı.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.