0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
//www.youtube.com/watch?v=TMVRDgDUOvoÇok güzel bir inceleme olmuş meraklılarına tavsiye ederim.
Bu araca hastayım. Eski mercedeslere karşı bi sevda var bende. Bunun siyahından olacak krom jantları olacak. Caddede yavaş yavaş mercedesin verdiği ağırlıkla ilerlerken arkada bobby shmurda - hot n*gga çalacak . Gergin araç ya.
Gerçekten oyuncak gibi değil de daha ziyade konfor ve dinginlik odaklı bir araç hissi uyandırıyor.Günümüzde bu derece temizini bulmak zor olsa gerek.
şimdiki basık tavanlı,düşük bel pantalon benzeri saçma kasa yapıları ile bu modellerin ne kalite ne saygınlık açısından bir karşılaşma içinde olması mümkün değil.15-20.000 km deki yeni mercedeslerin yağ ve filtre bakımlarının 3-4 bin tl yi bulduğu günümüzde çok istenmesine rağmen balina kasayı muhafaza etmek,restore etmek ve yürütmek ciddi para sahibi olmayı gerektiriyor.1978 yılında 280 se manda kasayı 2 yıl kadar kullanma imkanı oldu,şimdi de ara sıra arkadaşlarımın yeni e serisi olanları ile seyahate çıkıyorum ama o rahatlık pek yok.
76 ve 94 model kullandım konfor ve yalıtım olarak çok rahat araçlardı. 94 E200 idi. Mercedes otomobil servisinde 7 yıl çalışmış arkadaşım var o çok meraklı bana illa 190 al diyor bende şantiyeciyim benim gezdiğim yollara dayanmaz diyorum. Bmw e36 kasayı çok seviyorum iç dış tasarım olarak çok güzel yapılmış, lakin yukarıda yazıldığı gibi temiz orijinal bulmak zor.