Gönderen Konu: Audinin keşfettiği far altı LEd sistemi uygulamaları  (Okunma sayısı 10988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nerde oLursan oL , Hep BenimLe oL......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Audinin keşfettiği far altı LEd sistemi uygulamaları
« Yanıtla #60 : Mayıs 18, 2009, 11:34:23 »
200tlmi ? burda 80 milyona yapıyolar :D
Kırmızı Kafaa...
.
                                GöLgen YeTeR.......
                                    06 JE 605      ( Yakında 06 CHN 53 )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 18, 2009, 11:34:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 11, 2009, 02:44:23 »
Audinin farlarındaki o küçük ışıklar led mi lamba mı neyse gündüzleyin dahi kendini aşırı derecede belli ediyor.Aynı bmw nin angel ler gibi sonradan yapılan sistemler o netliği veremiyor.
Ben bu ara alman arabalarına kafayı takmış durumdayım hangisinin kapısını kapatırsanız kapatın lop diye tok bir ses geliyor toyota da bunu bulamıyorum canım sıkılıyor sanki teneke kutu gibi gelmeye başladı.
evet kapılar lonk diye kapanıyor ama kışında en küçük soğukta yapışıyor ve açılmıyor açılsada araba ısınana kadar kapanmıyor bende polo ve seat vardı ikiside aynı idi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #62 : Temmuz 12, 2009, 16:53:57 »
bence farın içinde olduğu sürece karizmatikk duruyoo ama bence audiye yakışıyoo sonuçta karizmatikk araba ama onun haricindekii arabalarda gereksii egreltii duruyoo gerekk yokk zatenn bi işede yaradığıı yokkk sadece şekilll çokkk yanlışş anlaşılmasın ama özentii gibii duruyo bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Temmuz 12, 2009, 23:42:44 »
evet kapılar lonk diye kapanıyor ama kışında en küçük soğukta yapışıyor ve açılmıyor açılsada araba ısınana kadar kapanmıyor bende polo ve seat vardı ikiside aynı idi
sabah uyandık, şubat ortaları, gece kar yağışı varken yanyana bıraktık araçları, sabah uyandığımızda ankara/bilkent karlar altındaydı, ciddi anlamda kar vardı sonra güneş çıktı karlar buz haline gelmeye başladı sonra güneş kayboldu hafif bir esinti ve saçma bir soğuk oldu, camlar zaten tamamen buz oldu, arabalarla bir yere gidelim dedik focus, a3, polo, corolla var araçlar bunlar, polo ve a3 2008 model, focus 2006, corolla da 98 model, polonun kapısını zorlayarak açabildik, focus biraz çekince açıldı, corolla da biraz çekince açıldı, a3ün kapısını açamadık; tamamen donmuştu!!! katılıyorum yani yorumunuza
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #64 : Temmuz 14, 2009, 18:00:34 »
bizde a4 te var babam kullanıo şu anda o pek açmıo ledli farı ama ben kullandıım zaman hep açıyorum... ledleri ve zemini hakaten baya kaliteli işçiliği büyüleyici resmen bu kadar kaliteli bir led i dışarda asla bulamayız bence...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • D4D Number One
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #65 : Ağustos 07, 2009, 23:34:43 »
arkadaşlar izmitte 40 tl o ledli gündüz ışıkları ben şahsen yaptırdım
D4D NUMBER ONE