Gönderen Konu: Audinin keşfettiği far altı LEd sistemi uygulamaları  (Okunma sayısı 10989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Audinin keşfettiği far altı LEd sistemi uygulamaları
« Yanıtla #20 : Mart 24, 2009, 08:10:13 »
alper abicim bmw lerdeki angel eyeslarda 2ledli.....ben çiftini 100ede yaparım harun isteyn olsun yeterki :D
ufuk bmwdeki angel eyelarda led kullanılmıyor, normal halojen ampuş var arkada ama ışığı fiber optik kablo taşıyor, bir de angel halkaları da maşallah çok güzel, cam sanırım o halkalar, bir de fiber kablo kayıpsız taşıyor, böylece muhteşem bir görünüm oluyor..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 24, 2009, 08:10:13 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Mart 24, 2009, 14:54:52 »
Yokmu İndiren. 200 - 150 - 100 e düştü en son. Hadi bağalım... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 24, 2009, 21:50:10 »
led'lerin tanesi 2 lira falan (düzgün kaliteli led, yoksa 50 kuruşa da var), 10ar tane kullansan, 40 lira eder, geri kalan malzeme 10 lira tutar desek olabilecek minimum fiyat 50 tl.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #23 : Mart 25, 2009, 01:20:53 »
evet cam o halkalar 2 ucundada delik var ben led koyulur diye düşündüm ama haklısın park ampülüde olabilir orda ama sonuçta orjinalin güzelli işte.....gel gel 50ye düşürdü alper abi :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mart 25, 2009, 13:01:28 »
park ampulüydü sanırım ama öyle uçlarında konmuyor, fiber kablolar var oraya bağlanan, o fiber kablolar da farın arka kısmındaki halojen ampulün ışığını taşıyor, ama aşırı güçlü bir şekilde kayıpsız taşıyor ve küçük bir alanda veriyor ışığı, parmağına tutunca yanıyor parmağın falan :) o fiber kablodan bulsam benim angellara yapcam onu, aslında gayet güzel aydınlatıyor ama daha iyisi neden olmasın :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mart 25, 2009, 15:17:21 »
türkay keşke o halkayı alsaydım bak resmi eklerdim :) bildiğin cam bi boru 2de girişi var oralarda ampülü koyuyosun.....hee nasıl bi kablo yada elktrik tesisatı kullanılıyo bilemem...zaten elektirkten anlamıyorum :D yada biz farklı şeylerden bahsediyoruz
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Mart 29, 2009, 01:37:29 »
sayın abilerim bu uygulamayı 2009 corollaya yaptırmayı düşünüyorum arkadaşlarla bi muhabbeti geçti şerit led onlar berkay çift farı 30- 40 liraya hallederler cokda uğraştırıcı ahım şahım bişi değil dediler ama aklıma takılan bi soru var madem 30-40 liralık bi kaç cm lik led şerit bunlar neden 200 ytl - 150 ytl fiyat veriyor bu sahibinden.com daki v.b yerrler yardımcı olursanız sevinirim cevablarınızı dört gözle bekliyorum ...
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 29, 2009, 04:30:42 »
Gündüz aydınlatma sistemleri şerit ledten cok aşağıdaki gibi daha iri ledler kullanılarak yapılabilse audi nin yaptıgı projelere biraz daha benziyecek ve daha güzel gözükecek gibime geliyor.

...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Mart 29, 2009, 13:02:32 »
bunları tek tek dizmek ve paralel bağlamak daha zor geliyo :) berkay adamlar onuda içlik olarak alıyo.....yapamam diye düşünenler bişi olmaz berbat ediceğime parasıyla yaptırım diyo.....bu arada bu işi sevmem ama dün akşam bi accorda'ta gördüm bence audiden daha çok yakışmış hemen bi accorda alıcam sırf bunun için :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Mart 29, 2009, 13:13:40 »
bence bu işe hiç girmeyin.yapan arkadaşların bi kaç ledi patlamışş farları yeniden açma durumunda kalmışlarr yazık yani uğraştırır durur gerek yok ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mart 29, 2009, 14:01:13 »
yani yanlış anlaşılmasında bırakın bence audide daha güzel duruo yapmasınlar daha iyi;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #31 : Mart 29, 2009, 18:09:03 »
zaten haklısınız 2009 model arabanın farı nı bi kaç ytl lik aksesuar için açtırmak banada çok mantıklı gelmedi düşününce :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Mart 29, 2009, 20:14:35 »
berkay gel sana angel eye alalım :) 2009 corolla için crom taban ve siyah taban mevcut ankarada, hatta kızılcahamama gitcez buluşmaya müsaitsen gel sen de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
« Yanıtla #33 : Mart 31, 2009, 00:16:14 »
abi bana kalsa alırızda babam yeni arabanın farları çıkartırıp angel hayatta taktırmaz bilirsin büyüklerimizi hep aynı lafı derler ' öyle güzel olsaydı fabrikadan öyle çıkardı '  diyo hep güzelliğin göreceli olduguna inandıramıyorum :D

abi kızılcahamam buluşması 19 nisan demiş özcan abi 18 inde ehliyet sınavı var ( a2 alıyorumda ) yani 19 u uygun babamı kandırabilirsem ulaşım sıkıntımıda ortadan kaldırıp gelirim abi sizlerle buluşmayı çok istiyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #34 : Mart 31, 2009, 10:53:00 »
berkay ulaşım sorun olmaz kardeşim ;) yan koltuğumda TCT üyeleri için her zaman yer var ;) ben angel taktığımda çok tepki aldım, yasak değilmi bunlar, orjinali daha iyiydi, kötü olmuş, karşıdan geleni kör eder vs :) sonra kullandıkça gördüler ki süper aydınlatma, güzel görüntü artık birşey demiyorlar ama ben de 2009a takamam, garantisi var diye :( garanti bittiği gün angel eyeları anında takarım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 31, 2009, 12:47:08 »
Allah'ım bu nasıl bir iştir...
Dün ekmek dagıtan ısızuların birinde gördüm igrendim iyice bu işten...
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 31, 2009, 12:51:24 »
Türkay benim koltugu satmıyosun dime :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Mart 31, 2009, 12:56:00 »
ahmedim koltuk senindir ayıp ettin :) arabada 5 tane koltuk var, biri ben biri sen, berkay da gelir 2 boşluk var hala :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 31, 2009, 12:59:20 »
eyvallah kardeşim :D

yalnız mümkünse diger yolcular -80kg  olsun :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı