Gönderen Konu: Yeni Corolla 1.6 Advance  (Okunma sayısı 965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Yeni Corolla 1.6 Advance
« : Aralık 28, 2018, 17:33:36 »
Aracımı teslim alali 1 hafta oldu. 7 yıldan beri dizel araçlar kullanan biri olarak, en başta arabanın sessizliği ve konforunu çok etkileyici buldum. Araç içindeyken huzurluyum. Birde almadan okuduğum yorumlarda “ gitmiyor-çekmiyor-bayılıyor “ gibi yorumları anlamsız bulduğumu söyleyebilirim. İnsanlar 1.6 bir sedan aile aracından neler bekliyor çok merak ediyorum. Ben su an rodaj dönemindeyim çok zorlamıyorum ona rağmen performansı gayet yeterli buldum. 10 saniyede 100 km hıza ulaşan araç nasıl gitmiyor deniyor çözemedim. Allah pişman etmesin herkese hayırlı sürüşler. Keyifli bir yıl diliyorum.

Toyota Club Türkiye

Yeni Corolla 1.6 Advance
« : Aralık 28, 2018, 17:33:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla 1.6 Advance
« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2018, 19:03:29 »
Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hocam Toyota mühendisliği işin içine girince sessizlik ve konfor birleşince araç hızı sürücüye tam yansıtmıyor hissettirmiyor ,bu durum bazılarına gitmiyor hissi veriyor,otomatik cvt olanını alsınlar bakalım gidiyormu gitmiyormu ?bizim milletimizde vites düşme devirli kullanma huyu pek yok gaza fazla basınca araç çok yakacak zannediyor halbuki öteki türlü yüksek viteste düşük devirde araç toplamıyor ve bayılıyor bu sefer bir vites düşmesi gereken yerde iki vites düşüyor tekrar yüksek hıza çıkmak için mecburen gaza basması gerekiyor daha fazla yakıt sarfiyatı oluyor ve bu araç gitmiyor edasına kapılıyor. Ama otomatikte herşey tam zamanında olması gereken viteste olduğu için sürücü hiçbir şey hissetmiyor.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '10
  • 11 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2018, 19:12:31 »
hayırlı olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Rızkımı veren Hüdadır kula minnet eylemem...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 3000
  • Model Yılı: '23
  • 13 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2018, 19:30:03 »
Hayırlı olsun advence donanım ve konfor olarak sürücüyü fazlasıyla memnun eden bir araçtır

Mesaj Birleştirildi: Aralık 28, 2018, 19:31:58
Kaça bıraktılar
2023 hibrit corolla flame x pack....