0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. 2018 1.6 Life Sıfır Corolla aldım malum araçta sis, hız sabitleyici vs. bişey yok Ben sis farı sistemini orjinal şekilde takmak istiyorum. Sis farını kolunu nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?
2 parçayı da çıkma almayı düşünüyorum veya sadece sis farı kolunu. Yarın arayacağım çıkma parça satanları.
İşte ben o şekilde yapmak istemiyorum orjinali nasılsa ona uygun şekilde yapmak istiyorum. Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2018, 23:32:25Mevcut kolda sadece arka sisi yakıyor. Benim yapmak istediğim 2 kademeli kolu takmak.
Berat bey ya ben anlatamadım neyse bir daha yazayım ön ,arka ayrı sis farı kolu olmaz kol tektir aynı yerden yanar orjinal olanıda budur tüvtürk standartlarının istediğide böyledir sis farları ön ve arka aynı anda yanması gerekmektedir siz sis farlarını alın elektrikciye gidin usta halleder kol üzerindeki sizin bahsettiğiniz arka sis lambaları nı yakan bölüme bağlanacak
öncelikle profil bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz. çıkmacılardan far sensörü ve auto konumu, sis farı düğmesi olan kolu alıp proje yapabilirsiniz. hatta yağmur sensörü de yapılabilir.