Gönderen Konu: Parça Kodları  (Okunma sayısı 1517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '18
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Parça Kodları
« : Aralık 18, 2018, 22:07:58 »
Arkadaşlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. 2018 1.6 Life Sıfır Corolla aldım malum araçta sis, hız sabitleyici vs. bişey yok :)
Ben sis farı sistemini orjinal şekilde takmak istiyorum. Sis farını kolunu nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?

Toyota Club Türkiye

Parça Kodları
« : Aralık 18, 2018, 22:07:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Parça Kodları
« Yanıtla #1 : Aralık 18, 2018, 22:42:47 »
Arkadaşlar hepinize selamlar. Aranıza yeni katıldım. 2018 1.6 Life Sıfır Corolla aldım malum araçta sis, hız sabitleyici vs. bişey yok :)
Ben sis farı sistemini orjinal şekilde takmak istiyorum. Sis farını kolunu nerden bulabilirim bilgisi olan var mı ?
sis farı kolu ayriyeten olmaz normal sinyal kolu üzerinde ki farları açtığınız bölümün yanında ufak bir çentik daha olur onu çevirdiğinizde yanar bağlantısı orjinal o şekilde dir hız sabitleyici içinse Çin'den kol getirtenler var ama ben çin malını tavsiye etmem çıkma orijinal almanız daha mantıklı olur.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2018, 22:45:22 »
2 parçayı da çıkma almayı düşünüyorum veya sadece sis farı kolunu. Yarın arayacağım çıkma parça satanları.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 18, 2018, 23:17:24 »
2 parçayı da çıkma almayı düşünüyorum veya sadece sis farı kolunu. Yarın arayacağım çıkma parça satanları.
Berat bey aracınızda mevcut kol var zaten arka sisleri yakıyor sis farlarını alırsınız elektrikciye gidersiniz o yerine bağlar sıkıntı olmaz ayriyeten bir kol yok.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 18, 2018, 23:23:07 »
İşte ben o şekilde yapmak istemiyorum orjinali nasılsa ona uygun şekilde yapmak istiyorum.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2018, 23:32:25
Mevcut kolda sadece arka sisi yakıyor. Benim yapmak istediğim 2 kademeli kolu takmak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2018, 09:45:05 »
İşte ben o şekilde yapmak istemiyorum orjinali nasılsa ona uygun şekilde yapmak istiyorum.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 18, 2018, 23:32:25
Mevcut kolda sadece arka sisi yakıyor. Benim yapmak istediğim 2 kademeli kolu takmak.
Berat bey ya ben anlatamadım neyse bir daha yazayım ön ,arka ayrı sis farı kolu olmaz kol tektir aynı yerden yanar orjinal olanıda budur tüvtürk standartlarının istediğide böyledir sis farları ön ve arka aynı anda yanması gerekmektedir siz sis farlarını alın elektrikciye gidin usta halleder kol üzerindeki sizin bahsettiğiniz arka sis lambaları nı yakan bölüme bağlanacak
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2018, 10:37:12 »

öncelikle profil bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz.

çıkmacılardan far sensörü ve auto konumu, sis farı düğmesi olan kolu alıp proje yapabilirsiniz. hatta yağmur sensörü de yapılabilir.
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2018, 13:00:37 »
Berat bey ya ben anlatamadım neyse bir daha yazayım ön ,arka ayrı sis farı kolu olmaz kol tektir aynı yerden yanar orjinal olanıda budur tüvtürk standartlarının istediğide böyledir sis farları ön ve arka aynı anda yanması gerekmektedir siz sis farlarını alın elektrikciye gidin usta halleder kol üzerindeki sizin bahsettiğiniz arka sis lambaları nı yakan bölüme bağlanacak

Ben sizin dediğinizi anladım ama siz beni anlamıyorsunuz bir türlü :) Fakat o şekilde değil benim yapmak istediğim.

Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2018, 13:01:48
öncelikle profil bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz.

çıkmacılardan far sensörü ve auto konumu, sis farı düğmesi olan kolu alıp proje yapabilirsiniz. hatta yağmur sensörü de yapılabilir.
Araştıracağım bugün Kaan bey teşekkür ederim.Daha araç elimde değil ama yavaş yavaş parçaları toplayayım