0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kritere gerek yok. CHR bir numara. 🙂
Esat bey Toyota ve Mercedes bir bağımlılıktır bir sefer bindiğiniz zaman tekrar döner, dolaşır bir Toyota modeli alırsınız.Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2018, 21:53:17Para olursa tabiki yıldızlı da alınır.
Ümit bey aksine ben değişik markalar tecrübe etmeyi severim ve chr olmasa toyota nın kapısının önünden geçmezdim. O kadar tiksinmiştim. Tucson almaya da kararlıydım Ama corollayı noterde devredip direkt chr için toyota bayisine gittim. Mercedese de imkanım olsa orta-üst seviye araçları için binerim. A ve C serisinin benim için corolla ya da focustan farkı yok.
toyota'nın bağımlılık yaptığına ben de inanıyorum ümit bey. hani derler toyota'sını satanın düşündüğü tek şey hangi toyota'yı alacağıdır. hanım önceden toyota'ya burun kıvırıyordu, toyota'dan sonra üst model civic aldım, hanım beğenmedi, ille de toyota istiyorum dedi. toyota aldık ama şimdi araba elime geçmiyor
Bu arada konunun amacının dışına çıktık yönetimden açıklama bekledik kimseden ses yok @Hakan Öztürk (3676) bey fikirlerinizi alabilirmiyiz ,tabiki diğer üye arkadaşlarda bu konuda fikir beyan edebilir.Teşekkürler.
Benden kaynaklandı. Kusura bakmayın.
Kutay bey anahtar bir sefer adres değiştirdiyse umut beklemeyin artık yapacak birşey yok. Mesaj Birleştirildi: Aralık 14, 2018, 22:29:47 estağfurullah ne kusuru sözüm size değildi.