0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın üzerinde alman üretimi michelin var hocam.Bundan daha yumşağı varmı bilmiyorum?Bence sorun araçlarda değil bizim yollarımızı bu şekilde yapan sayın büyüklerimizde.Sonuçta bu tür yollarda çok da sessiz bir sürüş beklemek hata olur...
Bodrumdasınız sanırım.Ben de kuşadasındayım.Bodrumu bilirim baya kaldım orda.Yolları bizim burayı gerçekten aratır.Tüm yarımada resmen rezalet.Zift üzeri kaplama çakıl!!!Lastik genişliği artsa veya sert süspansiyon da kullanılsa bu tip araçlar tüm dünyaya satılıyor ve şikayetler az çok firmalar tarafından biliniyor.Fabrika çıkışında ona göre dizayn edilse bence satışa ve memnuniyete daha çok katkısı olur.Aracı aldığımda beni arayıp uzun uzun sorular sordular.Bütün şikayetlerimi anlattım not ettiler.Şimdi bunlarla ilgili bir çalışma yapılır mı bilmiyorum ama yapılsa iyi olur çünkü Toyota ancak bu şekilde büyür ve adına yakışır araçlar üretmeye başlar.Umarım bir dahaki seride bu tip sorunlar giderilmiş olur
İstanbuldayım.Evet motor sesi zaten mayhoş dedim. Yani dinlersen batıyor. Aslinda arabanın bi yerlerinin sökülüp takılması fikri biraz insanın cesaretini kırıyor bu yalıtım konusunda. Bakalım kendimize başka dertler edinirsek duymayız sanırım bu sesleri. Yanlız aklıma bir şey takıldı. Kapıların sökülüp yalıtılması neden garantiyi etkilesin. Ona takıldım. Birde dediğiniz gibi tüm gövdeye yapılacak bir yalıtım gerçekten başarılı olabilir. En azından tatmin edebilir ama hiçbirimiz bunun riskine giremeyiz sanırım. Onu yaptırsak camdan gelen sese takılacağız eminim.
ön davlumbazı söküp , yalıtım malzemesi ile kalınlaştırmayı deneyen yok galiba değilmi ?
ben önceki aracımda denedim işe yaramadı