Gönderen Konu: Atiker lpg enjektör Yardım  (Okunma sayısı 891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 176000
  • Model Yılı: '96
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Atiker lpg enjektör Yardım
« : Aralık 03, 2018, 11:40:12 »
Merhaba Değerli Toyota ailesi benim 96 model 1.6 xei aracım var aracı alalı 1 hafta oldu ve malum kış geliyor geldi'de ilk defa sıralı sistem araca biniyorum bulunduğum bölge ilçe olduğu için fazla kişi yok aracıma gaz ayarı yaptırmak için sanayide ustaya gittim arac gaza gecerken stop etti 1-2 kez daha önce hiç yapmamıştı aracı bilgisayara bağladı ve senin enjektörler ölmüş değiştirmen gerek dedi ve bana 300 tl fiyat dedi bende kalsın dedim araştırdım enjektör fiyatları 150 tl civarında ve araştırırken bu enjektörlerin temizliği yapılıyormuş acaba emjektörü söksem balata spreyi ile temizlesem enjöktör düzelirmi veya enjektörün nozulunu değiştirsem sorunum düzelirmi cünki aracım cok fazla yakıyor km'de 80 kuruş gibi şehir içi sakin bir sürüşte tabi çok yakamasını araştırınca nozul büyük olabilirmiş onu öğrendim değiştirsem hem az yakması için uygun nozul ölçüsüne gelir hemde arızam düzelirmi ? siz değerli abilerimden fikirleriniz, önerilerinizi bekliyorum...
konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın saygılarımla.
1998 model 1.3 xl Corolla
1996 model 1.6 xei Corolla

Toyota Club Türkiye

Atiker lpg enjektör Yardım
« : Aralık 03, 2018, 11:40:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota candır gerisi heyecandır.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '12
  • 52 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
Ynt: Atiker lpg enjektör Yardım
« Yanıtla #1 : Aralık 03, 2018, 12:23:20 »
Osman bey benim lpg den yana herhangi bir şikayetim yoktu, atiker sıralı enjektör takımını internetten aldım araç bilgilerini verince ayarlı olarak gönderiyorlar ben aldığımda 90 liraydı şimdi 140 civarı kendin değiştirebilirsin tankın üzerinden gaz vanasını kapat söktüğün sırayla montajı yaparsın.
Avensis Elegant Extra 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 176000
  • Model Yılı: '96
  • 18 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Atiker lpg enjektör Yardım
« Yanıtla #2 : Aralık 03, 2018, 12:46:04 »
değiştirmesi basit zaten ama eğer temizlik yaparsam düzelirmi sorusuna yanıt arıyordum bugun söküp temizleyeceğim eğer olmaz ise değiştireceğim son care olarak ilginiz için teşekkür ederim
1998 model 1.3 xl Corolla
1996 model 1.6 xei Corolla