Gönderen Konu: 2008 model toyota yarise angel far taktım  (Okunma sayısı 1939 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
2008 model toyota yarise angel far taktım
« : Mart 15, 2009, 18:50:09 »
Mraba arkadaşlar 2008 model 1.4 d4d terra yarisime angel far taktım.Yakışmış mı yorumlarınızı bekliyorum.

Toyota Club Türkiye

2008 model toyota yarise angel far taktım
« : Mart 15, 2009, 18:50:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '07
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 model toyota yarise angel far taktım
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2009, 18:51:55 »
gerçekten güzel duruyor YAkışmış...
C*

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2009, 18:53:04 »
çok yakışmış güle güle kullan ama 8000k xenon şart ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2009, 19:06:16 »
angelar sarı yanıyor,sabah taktırıyoken tam belli olmuyodu beyaz zannettim,onları beyaza dönüştürebilir miyiz?Birde bnde önceki farlarda xenon vardı ama onlar kısalarda beyaz uzunlarda sarı yanıyodu,onlar bu fara olmuyomuş ,bu angel far için h1 yeni ampul almak gerekiyomuş motor almaya gerek yokmuş,diğer xenonun motorlarını kullanabilirmişiz.Bu angel farda kısalarda mercekler yanıyo,uzunları yakıyoken mercekler sönüyo mercein altında bi ampul var o yanıyo,sizinkilerde öyle mi?Birde bu angel farda ışığın yüksekliğini ayarlayan kablonun girişi yokmuş ,elektrikçi arkadaş bağlamadı o kabloyu, sizce bi sorun yaratır mı?Birde yeni ampul alcamya ne kadar tutar onlar bi bilginiz var mıdır?Motor olarak diğer xenonumun motorlarını kullanacam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2009, 19:13:40 »
angellar resimlerde bembeyaz çıkmış aslında emin misiniz sarı yandığına? eğer sarı ise de kolay, ledler vardır halkaların altında, beyaz renkli ledle değiştirirseniz beyaz yanar, hatta her renk led var, istediğiniz renk yaparsınız halkaları..önceki farınız muhtemelen h4 tür, ampuller buna uymaz, h1 ampul alacaksınız, çok pahalı olmaz ucuz ampul alırsanız, ama kalite kalite oluyor bunlar, 15e de var, 55e de, 255e de var, orta yollu birşey öneririm, marka olarak monza, mtec gibi markalar iyidir, sıkıntı çıkarmaz, renk olarak 8000k öneririm angelda görsel olarak ama sürüş rahatlığı olarak 6000k daha iyidir, beyaz renktir, ışıkta kayıp 8000kya göre daha azdır, 8000k biraz daha maviye kaçar... far yükseklik ayarı bu angel eye farlarda olmuyor malesef, olsaydı süper olurdu ama yok, o kablonun bağlanmaması sorun yaratmaz, sadece far yüksekliğini içerden ayarlayamazsınız, güle güle kullanın ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Mart 15, 2009, 19:29:05 »
eyv. türkay çok sağol.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Mart 15, 2009, 19:30:05 »
birşey değil yardımcı olmuşumdur inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 15, 2009, 19:52:35 »
Hayırlı olsun Mehmet Bey, güle güle kullanın. Arabanın orijinalliğini bozmayı hiç istemiyorum ama benim bile canım çekti :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mart 15, 2009, 20:12:46 »
Aslında bn de değiştirmiyecektim ama,önceki orjinal farlarını karartmıştım,bide içine angel taktırmıştım ama adam onları mahvetti.Sağ farın içine japon damlatmıştı farın yukarıdaki köşesi lekeli gözüküyodu,sağ farın vidalandığı bağlantı yerini de kırmıştı oraya metal bişeyle kaynak yapıp öyle tuttumuştu farı,görüntü olarak gsl gözüküyodu far ,kısaları yakınca angellar baya hoş duruyodu ama yapılan iş içime sinmemişti ondan değiştirdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2009, 20:19:52 »
Hayırlı olsun çok güzel olmuş güle güle kullanın :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,
« Yanıtla #10 : Mart 15, 2009, 20:21:24 »
Maliyeti ne oldu size farların
toyota sahibi olmak ve besyo ayrıcalıktır,,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • RacingCorolla Loading....
    • TcT
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 15, 2009, 20:30:53 »
süper olmuş güle güle kullan
RaCingCorolla LoaDing..
06 VmN 22
ToFu-X

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Mart 15, 2009, 20:51:39 »
Normalde farların fiyatı 445 ytl ama bn 395 e aldım sağolsun arkadaş indirdi biraz.Bide montajını 40 ytl ye yaptırdım.3 yere sordum 3üde 50 ytl ye yaparız dedi montajı,kaporta sökülüyo çünkü bunlarda,onların birinde yaptırdım işte o da 10 ytl indirdi fiyatı,toplam 435 ytl gitti farlara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Mart 15, 2009, 21:03:34 »
teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2009, 23:38:24 »
emin bey sence biraz pahalıya mı aldım farları?daha ucuza bulabilir miydim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #15 : Mart 16, 2009, 17:37:37 »
ben kendi arabam içinde çok araştırdım bu angel far olayını, ve fiyatından çok orjinal durmasına önem verdiğim için takamadım çünkü bizim efsane kasalarda fazla angel türü yok, fakat sizin araçta bence çok orjinal durmuş, o halkalarıda istedğiniz renkte alırsınız xenon takıp ona göre ayarlarsınız tam olur, hayırlı olsun kazasız belasız eskitmeniz dileklerimle   :alkis: