Gönderen Konu: autoking  (Okunma sayısı 3040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
autoking
« : Mart 15, 2009, 12:21:55 »
Bnm arabada bazı yerlerde ufak tefek çizikler var da onları autokinge götürsek bedava mı yapıyorlar şimdi.Bnm araba yapı krediden sigortalı.Autoking sitesine baktım mini onarım hizmeti bide mobil parça onarım hizmeti diye 2 hizmet var.Yapı kredi sigorta mobil parça onarım hizmetinde var.Mini onarım hizmetinde yok.Daha önceden arabasını oraya götüren var mı acaba?Yardımcı olrsanız sevinirim.

Toyota Club Türkiye

autoking
« : Mart 15, 2009, 12:21:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: autoking
« Yanıtla #1 : Mart 15, 2009, 13:56:55 »
en dogru bilgiyi kasko acentenizden alırsınız.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Mart 15, 2009, 18:20:54 »
eyvallah sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2009, 23:41:58 »
2008 Mayıs ayında aldığım corollamın ön kaputu ve sağ iki kapısı çok derin bir şekilde çizilmişti.Aydın autoking de kaskomun mini onarım paketi sayesinde ücretsiz yaptırdım.Memnun musun deseniz fena olmadı.Ancak parçanın tamamına cila atılmış.Boya lokal uygulanmış fakat paçalar tamemen cilalandığı için boyalı gibi olmuş.Birde kapı kolları ve bazı dar bölgelerde matlıklar oluşmuş.Sanırım işlem yapıldıktan sonra makine ile cilalama yapılırken makinenin ulaşamadığı yerlerde (kapı kolu çevresi ve ön kaput üstü)bazı matlıklar oluşmuş.Onları daha sonra kendim aldığım cila ile temizledim fakat işlem hakkında bazı sorular oluştu kafamda.

Eğer kaskonuzda mini onarım paketi varsa ve çizikler sizi rahatsız ediyorsa yaptırın derim.Ancak teslim almadan önce iyice kontrolo edin bazen benim başıma gelen gibi aksilikler olabiliyor.
2008 Toyota Corolla Comfort.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2009, 00:12:53 »
abi cvp yazdığın için sağol,yapı kredi sigota için mobil onarım hizmeti vamış,mini onarım bölümünde yok hizmet autoking sitesinde.Acaba o mobil onarım hizmetinde düzeltirler mi o çizikleri.Gerçi bnm de aklıma pek yatmadı arabayı oraya götürmek snn dediklerinden sonra,bnde biraz şüphelenmeye başladım işçiliklerinden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2009, 01:09:24 »
mehmet bey ben bi defa gittim autokinge. arabam kaskoluydu. aynı sizin gibi ufak çizikler bir de arka tamponda çok büyük sıyrıklar vadı. zaten kasko poliçesinde de yazar. kasko size mini hasardan her yıl için bazı bedava tamir ve düzeltme haklarını zaten veriyor. tamponun aşağı yukarı 4te birini kaplayan bir kaldırıma sürtülmüş kısım vardı. komple boyattım. arka tamponu ayrıca öbür ufak tefek çiziklere de rötüş yaptırdım. hatta kapı içi döşemelerdeki sigara yanık izlerini dahi rötüş yaptılar. ben cebimden 40 lira verdim. büyük bir kısmı zaten mini hasardan hallettiler. bu işin erbabı otokingtir bence. memnun kalırsınız.
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2009, 15:04:06 »
  Mehmet bey ,Gökhan beyin götürdüğü ki sanırım kuşadasında ki servisin işçiliği kötü diye siz bunu İstanbul'daki servise mal edemezsiniz ki.Ankara'daki Auo King süper ve full çalışıyor.Randevusuz kesinlikle gidemiyorsunuz....Buyrun benden de çok olumlu bir cevap :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2009, 17:47:14 »
kaskonuzda varsa senelik tüm haklarınızı kullanmanızı tavsiye ederim. Genelde autokingle anlaşmalı kaskolar 4 mini onarım ve 2 10 cm çapa kadar leke silme hizmeti veriyor. Ben yaptırdım memnunum. Hasarsızlığım da bozulmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2009, 18:25:20 »
peki arabayı götürünce bir gün içinde yapıp veriyorlar mı,yoksa bi kaç gün bekletiyorlar mı arabayı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "ne alırsan al japondan vazgeçme"
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2009, 18:34:51 »
mehmet bey genelde bir gün sabah götürseniz akşama kadar alırsınız
şuanki aracım "tabanvay"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2009, 22:39:24 »
Mehmet bey öncelikle geçmiş olsun....bende bir ay önce gitim koskomun mini onarımı varmış iki boyo iki kaporta onarımını yaptırdım ve mennun kaldım.http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/kasko-sigortasinin-yeni-ogrendigin-hizmeti/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2009, 23:17:30 »
sağolun şahin bey,ama bnde öyle çok büyük hasar yok farkında olmadan çukurlara girince yolda ön tampon altında hafif sıyrık,çizik gibi yerler oluştu bide sağ ve sol kapıyı birisi çizmiş 3-4 cm boyutlarında bi taraftakinde boya sökülmüş,diğer yerde hafif eziklik var ama boya yerinde duruyo.bnmki yapı kredi sigorta birde autoking sitesinden baktım bunun için mini onarım hizmeti yok anlaşmalı sigortların içinde,yapı kredinin mobil onarım hizmeti var mini onarım yerine o nedir bi bilginiz var mıdır arabanızı götürmüş bri oalrak.sizce bnm arabadaki bu yaralanmalar mobil onarım hizmetiyle düzeltilebilir mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2009, 23:53:45 »
Mehmet bey... düzeltilir düzeltilirde sizin sigortanız bu hizmeti veriyor olması lazım.en iyisi sigortanızı bi arayın bakalım böylebir hizmeti varmı
varsa işniz kolay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #13 : Mart 17, 2009, 10:30:45 »
başka illeri bilmem ama istanbulda gidip aracı gösteriyorsunuz. Kaskonuzu soruyolar. Yaptırmak istediğiniz hasarın kaç onarım hakkınızı sileceğini söylüyolar. Arkasından 15- 20 gün sonraya randevu veriyolar. O gün götürüp veriyosunuz maximum 2 güne de araç çıkmış oluyor.
Tahmini 1 onarım hizmeti 80- 120 tl diyorlar. 4 adet 80 den deseniz, ödediğiniz kaskonun 320 tl sini geri almış oluyosunuz. Bu konuda anadolu ve güneşe hizmet veriyorlar ama axa ya yok bildiğim kadarıyla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Mart 17, 2009, 11:27:24 »
  Mehmet bey ,Gökhan beyin götürdüğü ki sanırım kuşadasında ki servisin işçiliği kötü diye siz bunu İstanbul'daki servise mal edemezsiniz ki.Ankara'daki Auo King süper ve full çalışıyor.Randevusuz kesinlikle gidemiyorsunuz....Buyrun benden de çok olumlu bir cevap :)

Ben Aydın autoking de yaptırmıştım.Sizin de dediğiniz gibi yapılan iş ustadan ustaya,servisten servise değişiklik gösterecektir buna katılıyorum.Ben aracı aldığım zaman aslında o dediğim matlıkların farkına varmamıştım.Bir gün aracı yıkattığım usta sordu.Hocam burada bi matlık oluşmuş boya veya cila kalmış aracı boyattınız mı dedikten sonra farkettim.Çok dikkatli bakmadıktan sonra belli olacak bir durum yok.Cila ve süngerle o matlaşmış bölgeyi kendim temizledim ve şu an gayet iyi görünüyor.

Aslında benim demek istediğim bu tip hizmetler bedavaya geldiği için gerçekten çok avantajlı.Yılda 4 çizik veya göçük onarımını ücretsiz yapıyorlar ve sistemlerine sizin aracın fotoğraflarını kaydederek ilerde satarken alıcının aklına takılan soruylar varsa ispat için size olanak sağlıyorlar.

tekrar söylüyorum ben tavsiye ederim ama aracı alırken iyi kontrol edin derim sadece.Bazen baştan savma iş yapabiliyorlar.
2008 Toyota Corolla Comfort.