Arkadaşlar merhaba;
2012 Avensis Elegant Extra kullanıcısıyım.
Kalorifer ısı düğmesi sağa sola çevirince birden HI moduna geçiyor. Düğmeyi kendime çeksemde, üzerine basarak çevirsemde çok bişey farketmiyor. Düğmenin değişmesimi gerekiyor ? Yoksa orası komple modül olarakmı değişiyor ?
Teşekkürler..
2001 avensiste klima/kalorifer düğmesini içinde ayarı karta ileten iletken bir film var bu film yerinden oynadığında sistem saçmalıyor.ben içerindeki sinek ampülleri ledlerle değiştirirken filmi kaydırmışım sistem saçmalayınca düğmeyi yeninden açtığımda iletken filmin kaydığını farkettim düzeltince sorunda düzeldi.belki sizin araçtada aynı şey olabilir....
Teşekkür ederim bi kontrol ettireyim
bu sorun sanırım kronik bizim araçta da mevcut bazen oluyor bazen olmuyor
2011 T27 elegant ekstra
Söküp temizlemeyi denediniz mi?
asıl soru nasıl sökülür? 
Bir sorun olur diye elimi değmedim açıkçası. Bir elektrikçi halleder sanırım. Bugün gösterir sonucu yazarım
Sökme , parçalama ve geri toplama konusunda yetenekli değilseniz hiç bulaşmayın .. Video sitelerinde bu tarz sökme takmaların detaylı anlatımları var ben E12 kasanın dijital klima ünitesini bu şekilde söküp yapmıştım
hocam bahsettiğiniz sorun çok basit hallediliyor. öncelikle kakorifer ayar dugmelerının oldugu yeri söküyorsunuz. butun bir parcadır. bir kaç vidayıda ayırırnca düğmeler cıkıyor. düğmelerin altında yağsı bir kir oluşuyor ve düğmenin çalışmasını engelliyor. temizleyip kapatırsanız sistem aynen çalışıyor
Mesaj Birleştirildi: 23 Ksm, 2018 14:09
ayrıca youtube da nasıl söküldüğünü gösteren video var
Sökmekle ugrasamam dersenizde kontak spreyi var würth marka elktronıkcılerdede bulursunuz sıkın bı guzel saga sola cevırın sorun ortadan kalkacaktık