0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat gri anahtar seninde sandıgın gibi kahya anahtarı.O sadece kapıları ve kontağı çalıştırır.Bagaj ve torpido'yu açmaz....Anahtarcı muhtemelen ya atmış,yada yanlış söylemiş...En gerçekçi bilgiyi kullanma klavuzunda yazar...Acaba ön yolcu tarafında olabilir mi?
(incelemiş olduğumuz anahtarın özelliklerinde bunlar yazılı; " 1. Otomobillerde aracınızda kapı kilitlerinden komuta edilen merkezi kilitleme sistemi var ise bu modül yardımıyla bunu uzaktan kumandalı duruma getirebilirsiniz.
arkadaşlar peki master anahtarı nerden bulabilirim yedek parça olarak ve fiyat nedir ben nette 175 tl ye bir tane gördüm ama servise sadece kotlamatı yaptırcam bana böyle si daha ucuz ve mantıklaı geliyo
Eğer aracınızda uzaktan kumandalı merkezi kilit sistemi olsaydı bu söylediğiniz doğru. Fakat sizin aracınızda mevcut uzaktan kumanda sistemi olmadığından maalesef bu olayı gerçekleştiremeyeceksiniz...
murat iskefiyeli beyin gönderiği mesajlarda bu işlemi yaparak kumandasız anahtarını, uzaktan kumandalı olarak kullandığını anlatıyor, hatta resimlerini ve nasıl yaptığınada anlatmış. (yedek anahtarının demir kısmını ve çipini, alarmla verilen anahtara takmış).
demekki yapabiliyolar.
Acaba bu alarm mı, yoksa sadece uzaktan kumanda falan mı? Sigortasını sökmeyi denedinmi?