Gönderen Konu: Enjektor Katkisi  (Okunma sayısı 1341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 64000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
Enjektor Katkisi
« : Ekim 25, 2018, 15:13:48 »
Selam,

Dun Corolla 2015 1.4D aracimi 50bin bakimi icin yetkili servise goturdum. Sarf kullanmayin dememe ragmen enjektor katkisi kullanmislar. Hemde 1lt yaziyor ve 100tl tutmus. Bu nasil katki 1lt? Bu konuyla karsilasanlariniz var mi? Bir sonraki bakimda koymayin demeli miyim? Kendim her 10bin de bir disardan aldigim katkiyi koyabilir miyim?

Simdiden tesekkurler

Toyota Club Türkiye

Enjektor Katkisi
« : Ekim 25, 2018, 15:13:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Enjektor Katkisi
« Yanıtla #1 : Ekim 25, 2018, 15:23:31 »
Aykut bey servise katkı koymayın dediğiniz halde koydularsa . Bu sizin sorununuz değil onların sorunu ve sorumluluğu . Parasını ödemem deyin .Bu tür tuzakları hep yapıyor danışmanlar . Sattıkları bu tarz  yakıt katkılarından prim aldıkları için çeşitli övgülerle araç sahiplerini bu taraz katkıları satıyorlar .  Piyasadan alacağınız  würth marka yakıt katkısı  30-35 tl civarı satılıyor  her 10 bin km veya  5 bin km koymanız yeterli olacaktır . Servisin kattığından hem daha kaliteli hem de gerçekten işe yaradığını hissedersiniz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 64000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 25, 2018, 15:31:37 »
tesekkurler Yucel bey.

Ben sarf kullanmayin demistim. Katki olarak osylememistim. Sarfa girmiyor mu enjektor katkisi? Bide eve gelince fark ettim, orda iken enjektor temizligi olarak okumustum o yuzden bisey soylemedim. Bundan sonra ders oldu koydurmam. Anlamiyorum neden insanlari duduklemek icin can atiyorlar. Bu kadar kaziklamaya calisiyorlar. Arabayi onlardan aldim birde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 25, 2018, 15:35:01 »
Selam,

Dun Corolla 2015 1.4D aracimi 50bin bakimi icin yetkili servise goturdum. Sarf kullanmayin dememe ragmen enjektor katkisi kullanmislar. Hemde 1lt yaziyor ve 100tl tutmus. Bu nasil katki 1lt? Bu konuyla karsilasanlariniz var mi? Bir sonraki bakimda koymayin demeli miyim? Kendim her 10bin de bir disardan aldigim katkiyi koyabilir miyim?

Simdiden tesekkurler
sarf malzeme kullanılmaması nı iş emirine yazdırdıysanız ödeme yapmak zorunda değilsiniz kullanılmasını istemediğiniz malzemeyi kullanamazlar siz kendiniz Shell OPET veya BP hangisinden yakıt alıyorsanız yakıt alımına gittiğinizde pompa görevlisine katkı koyacağınızı söylersiniz marketten alıp önce depoya katkıyı döker sonra yakıtı koyar ama şehir içinde bir faydası olmaz uzun yolda 3000 d/dk da sabit hızda gittiğiniz zaman fayda görürsünüz aksi halde uçucu üründür mazottan ayrışır uçar daha önceleri bu işlemi daha ilkel yollarla yapardık 10 numara yağ ile benzini şişe içinde sallayarak karıştırıp depoya dökerdik hem temizler hemde yağlardır ama yeni nesil araçlarda bunu yapmak imkansız sisteme zarar verir
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.