Gönderen Konu: Amorsitör  (Okunma sayısı 974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 260
  • Model Yılı: '05
  • 81 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
Amorsitör
« : Ekim 19, 2018, 22:19:05 »
Forum uyesi Arkadaşlar selamlar dilerim. Aracın sol ön amorsitörü kışlık lastik değişiminde fark ettik sökülünce Sol ön lastik Amorsitörün üst tarafdan aşagıya doğru yağ sızıntısı olmuş çok belirtili amorsitör patlak sesi yok. servise sordum orjınal 400 TL. ikisi değişim işçilik 1000 TL edecek :((( Amortisör Tamiri düşünmeye başladım yada böylemi devam etsek.. bilemedim not Fazla kullanan biri değilim Ayda 300 , 400 KM anca yol yapıyorum. 2005 Corolla Sedan otomatik. iyi akşamlar dilerim :)

Toyota Club Türkiye

Amorsitör
« : Ekim 19, 2018, 22:19:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 141000
  • Model Yılı: '03
  • 112 kere teşekkür edildi
Ynt: Amorsitör
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2018, 15:14:07 »
O fiyat iki amartisör için çok bence nette 350 ye ikisini alırsın işçilikte 100 tl ye hallolur. Orjinal olmasada kaliteli ürünler mevcut. Bu forumdan Tem oto dan parça sorabilirsin ..
sonuna kadar toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Amorsitör
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2018, 15:46:04 »
Forum uyesi Arkadaşlar selamlar dilerim. Aracın sol ön amorsitörü kışlık lastik değişiminde fark ettik sökülünce Sol ön lastik Amorsitörün üst tarafdan aşagıya doğru yağ sızıntısı olmuş çok belirtili amorsitör patlak sesi yok. servise sordum orjınal 400 TL. ikisi değişim işçilik 1000 TL edecek :((( Amortisör Tamiri düşünmeye başladım yada böylemi devam etsek.. bilemedim not Fazla kullanan biri değilim Ayda 300 , 400 KM anca yol yapıyorum. 2005 Corolla Sedan otomatik. iyi akşamlar dilerim :)
amasitör tamir olmaz patlamışsa değişir önemli bir parça o halde şimdi sıkıntı çıkartmayabilir ama ani fren de çekme yaptırır yeni başladığı için hissetmemiş olabilirsiniz normalde çift değiştirilmesi lazım ama tek değiştirin memnun olmazsanız diğerinde depiştirirseniz bende babam kaza yaptığında tek değiştirdim sıkıntı olmadı kyb marka japon malıdır kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz orjinali aratmaz
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.