Selam Kemal abi.
Mekanik olarak benzin deposunu AE101 lerde temizleyen duymadım hiç ama yoktur da diyemem. Ben temzilemek için nadiren Yakıt Sistemi temizliyicileriniden kullanıyorum (enjektör temizleyicisini ayrı olarak belli Km. lerde bir ve yine şehirler arası yola çıkmadan önce kullanıyorum) arada bir ve onu tam dolu depoya koyuyorum. Sonra benzin ışığı yanana kadarda kullanıyorum (bunu şehirler arası yolla çıkacağım zaman yapıyorum). Sonra da eğer gerek duyarsam (Km. den önce olsa dahi) yakıt filtresini değiştirtiyorum. Mekanik temizleme konusunda ise Yakıt Pompasına dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca AE101 lerin Yakıt Deposu hem yerleşim, hemde malzeme olarak japon güvenlik standartlarını karşılıyor ve ona göre paslanmaz malzemeden yapılıyor diye biliyorum. Ama eminim bu konuyu daha detaylı bilen arkadaşlarda vardır.
Not: Bu temizleme ürünlerini kalitelilerden seçiyorum uzun yolkda kullanmamın amacı ise zaman zaman yüksek devirleri ve belli bir süre kullanarak temizlemeyi daha etkili hale getirmem.