0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O belirtiler yok fakat kontak calisirken gec alma vs de yok, sadece calisip iki uc dk sonra rolantide vuruyor, isininca oda geciyor o kaniya varmadim fakat dun ayni model ayni aracta birinin basina gelmis ondada hararet yukselmesi olmamis ikaz lambasi yansin dortnala gidecem yanmadan gitsek anlarlarmi acaba?Mesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2018, 08:37:15Bide ben mi hassaslastim bilmiyorum ama biraz benzini fazla yakiyor sankiMesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2018, 10:29:37Merhaba bu sabah dortnala gittim.usta direk titreme var ve landirenzo takili ise.direk kapak inecek dedi sibop vs hepsi degisecek....Mesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2018, 10:42:32Yanliz cok fazla fiyat verdi 3.700 e kadar cikabilir dedi.
Araç kaç km.dir lpg de kullanılıyor? 50bin km.yi geçmişse lpg de subap yanması olabilir. Daha yeni subap değiştim mazda 3 ümün. 2500 civarı tutuyor.
Arac 110 binde yaklaşık 70bin km dir lpg takili sizin subap belirtileriniz nelerdi?
Arkadaslar silindir ust kapak conta yanmasinin sebepleri nelerdir? 2014 corolla ve landirenzo aracimda motor ikaz isigi ve esp lambalari yanıyor ve rolantide arac sogukken tittiyor, bununla bir alakasi olabilir mi