Gönderen Konu: COROLLA hb2006 biraz shopladım yayları kestik:D  (Okunma sayısı 1394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
COROLLA hb2006 biraz shopladım yayları kestik:D
« : Mart 14, 2009, 02:44:44 »

favoriMM COROLLA HB 2006   fotoshoP resimler fazla abartmadan yere indirdiMM nasI OlmUŞŞ .
 resiMLER açılmıOo AMA LİNKLERDEN BAKILIoo sanırıMM  ..

Toyota Club Türkiye

COROLLA hb2006 biraz shopladım yayları kestik:D
« : Mart 14, 2009, 02:44:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: COROLLA hb2006 biraz shopladım yayları kestik:D
« Yanıtla #1 : Mart 14, 2009, 03:43:32 »
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/resim-ekleme/
Bu linkte ayrıntılı olarak anlatılıyor.Umarım yararlı olur.
Resmi yükledikten sonraki en alttaki Do Not Use ...    diye kırmızı lı yere basıp altında açılan linki kopyalarsan (yanıtla mesajındaki resim ekleme koduna) koyacağın resimler düzenlememdeki gibi büyük çıkar.Verdiğim linkteki gibi 2, kodu kopyalarsan resim ekleme butonundaki çıkan boşluğa o zaman ufaltılmış ön izlemeli çıkar ve isteyen büyütüp bakabilir.
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2009, 09:31:41 »
Atilla, Emre arkadaşımızın da belirttiği gibi yazım kurallarına dikkat eder misin?
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 14, 2009, 11:37:33 »
atilla arkadaşım öncelikle hoşgeldin, senden beklentimiz düzgün bir türkçeyle yazman ;) sonraa, abartmadan indirdim aracı demişsin :) gördüğüm kadarıyla önler yaklaşık 8-9cm, arkalar da 6-7 cm kadar inmiş :) bu mu abartmadan inmiş hali :D abarttığını düşünemiyorum :) :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Mart 14, 2009, 16:20:19 »
özür diliorum arkdaşlar el alışkanlığı dikat edicem.... ewt baya abarttım  :D  ama bastımıda böle basıcan be kardeşim durusunun güzelliğine bak . bu arada arabamda yay yok leylek gibi yaza girmeden yay almayı düşünüorum yardımcı olursunuz:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 14, 2009, 16:35:53 »
özür diliorum arkdaşlar el alışkanlığı dikat edicem.... ewt baya abarttım  :D  ama bastımıda böle basıcan be kardeşim durusunun güzelliğine bak . bu arada arabamda yay yok leylek gibi yaza girmeden yay almayı düşünüorum yardımcı olursunuz:D
Bunu anlamıyorum arkadaşlar. Yay olmayınca neden leylek gibi diyorsunuz. İkidir duyuyorum bunu. Cahilliğime verin: Yay olmayınca nasıl yani.. daha mı yüksek oluyor araba??
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 14, 2009, 17:26:36 »
Bunu anlamıyorum arkadaşlar. Yay olmayınca neden leylek gibi diyorsunuz. İkidir duyuyorum bunu. Cahilliğime verin: Yay olmayınca nasıl yani.. daha mı yüksek oluyor araba??
Evet Ahmet bey leylek gibi oluyor. yani leyleğe benzetilme nedeni leyleğin bacaklarının gövdeden yukarıda durmasından dolayı bu benzetme yapılmıştır. yani aracın lastik ile gövde arasında kalan bölüm çok olunca orjinalinde öyledir çoğu araç leylek gibi duruyor denir.
spor helazon yani yay alınarak bu oran aşağıya indirilir ve süspansiyon serleştirilerek daha spor bir kullanım sağlanır spor kullanımdaki amaç da daha iyi viraj kabiliyeti alçak olduğu için daha az hava sürtünme katsayısı vs. vs. gibi etkenlerdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 14, 2009, 17:33:21 »
Haa öyle yani eski yay üzerindeyken leylek gibi.. Yenisini takınca alçalıyor.. :)  Ben ¨yay yokken¨ diye anladım da.. Pardon.
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac