0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1. viteste sabit hızda giderken ayağınızı birden gazdan çekin bunu 4-5 kere yapın şiddetli bir silkeleme var mı?
Çekişte azalma yakıtta artma var mı?
Sibop kaynaklı olsa sabah motor soğuk iken rölantinin sürekli dalgalanması soğukken - stop etme olması gerekiyor diye biliyorum. Hava filtresi kutusu üstünde maf sensörü var hava yakıt ayarlamasını yapan sensör bunu temizlettiniz mi. Birde motor sıcakken stop etme , rölantide çok dalgalanma , çekmeme , rolanti de aşırı titreme gibi sorunlar var mı .Toyota lar motor suyu sıcaklığına göre rölantiyi ayarlıyor diye biliyorum . Bu parça kolay kolay arıza yapan bir parça değil ama temizlenmesi gerekiyorsa bir şey diyemiyorum
Arkadaşlar aracı götürdüm usta subaplar değişmesi lazım dedi ne tutar dedim üst kapağı açmadan net birşey diyemem dedi bugün üst kapağı açmış aradı tekrar üst kapak çatlamış üst kapağın değişmesi lazım kaynakla kurtarılacak gibi değil dedi tamam usta ne gerekiyorsa yap dedim muhtemelen 3000 i geçecek
Uğur bey Toyota kapak çatlatacak bir araba değil nasıl olmuş bu çatlama ancak uzun yıllar antifriz kullanmadan çalışırsa çürüme yapar veya çok yüksek ısıya maruz kalması lazım yani aşırı hararet görmesi ve üzerine gidilmesi lazım ki kapak çatlamış bir araba su veya yağ elsiltir çekişi düşer konudan tam emin olmanızı tavsiye ederim kapağı kesinlikle canlı olarak görmenizi tavsiye ederim