Gönderen Konu: Sizce bu plastik parçalar aracımın neresine ait?  (Okunma sayısı 1475 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '13
  • 15 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Sizce bu plastik parçalar aracımın neresine ait?
« : Eylül 27, 2018, 22:02:29 »
Arkadaşlar merhaba, 2. El olarak aldığım 2013 model Avensis Station Wagon T27 aracımın torpidosunda aşağıda resmini yüklediğim 3 adet plastik parça duruyordu, ben bu parçaların aracın neresine ait olduğunu bir türlü bulamadım, bilen biri yardımcı olursa sevinirim?
2013 Toyota Avensis Station Wagon + Emmegas(Landirenzo) Lpg Sistemi

Toyota Club Türkiye

Sizce bu plastik parçalar aracımın neresine ait?
« : Eylül 27, 2018, 22:02:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Ynt: Sizce bu plastik parçalar aracımın neresine ait?
« Yanıtla #1 : Eylül 28, 2018, 09:08:41 »
Selam ilk iki parça sanki silecek gövdesinin bağlantı aparatına benzettin ben . Muz sileceklerde genelde bu tarz parçalar kullanılıyor .Veya bagaj tarafında bir yerin kapağı olabilir . Ama yüksek ihtimal silecek ile alakalı . Son parça ise hortum bağlantılarında kullanılıyor . Motor kısmıyla alakalı bir parça  elektrik veya su hortumlarını dengeleyici düzenleyici amaçla kullanılıyor .Aracınız da lpg falan varsa montaj esnasında çıkartılmış olabilir
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '13
  • 15 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 28, 2018, 11:53:32 »
Selam ilk iki parça sanki silecek gövdesinin bağlantı aparatına benzettin ben . Muz sileceklerde genelde bu tarz parçalar kullanılıyor .Veya bagaj tarafında bir yerin kapağı olabilir . Ama yüksek ihtimal silecek ile alakalı . Son parça ise hortum bağlantılarında kullanılıyor . Motor kısmıyla alakalı bir parça  elektrik veya su hortumlarını dengeleyici düzenleyici amaçla kullanılıyor .Aracınız da lpg falan varsa montaj esnasında çıkartılmış olabilir

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aracı aldığımda lpg yoktu ben taktırdım ve taktırırken yanında durdum herhangi bir parça söküp torpidoya konulmadı ama daha önce başka bir bakımda sökülmüş olabilir. Sileceklere gelince orjinal gövdeleri duruyor sadece lastikleri değişilmiş o yüzden silecek ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir de ön koltukların alttaki raylarının arka taraflarında olan plastik parçalardan sağ ön koltuğun sağ taraftaki plastik parçası eksik muhtemelen kaybetmişler, onu servis dışında nerden temin edebilirim acaba?
2013 Toyota Avensis Station Wagon + Emmegas(Landirenzo) Lpg Sistemi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Duzceliyiz
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 308000
  • Model Yılı: '04
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 22, 2018, 21:46:03 »
Sanki koltuk kilifi degisince altta tutmasi icon olan yada koltuk altinda air kablolwrini titan sarkmasin diye oarcaya benziyor
Avensis 99 hedef te  2005 1.6 otomatik vardı
Ama 2004 corolla aldik